Запитайте се: дали не сте Земен ангел?

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: www.gnomi.ch

снимка: gnomi.ch

Ако изпитвате силно желание и притежавате дарбата да лекувате, да учите хората и да им помагате, а същевременно вие самите имате лични проблеми – зависимости, наднормено тегло, неподходящи връзки и други подобни, тогава може би сте Земен ангел. Ако сте изключително чувствителни и всяка форма на насилие ви отвращава, тогава почти сигурно сте Земен ангел!

Чувствате ли се различни от другите хора, като че ли сте изоставени на тази планета и се чудите кога ще дойде някой да ви прибере вкъщи? Ако е така, сигурно сте Земен ангел или с други думи работник на Светлината, индигова или кристална личност или изобщо човек, дошъл на този свят със специалната задача, да му помогне да се превърне в по-добро място за живот.

Всеки от нас е роден с личната задача да се учи и да се развива. Ние избираме посоката на живота си, за да научим и разберем някакъв конкретен житейски урок, например търпение, прошка или състрадание. Но освен това, Земните ангели изпълняват и глобална мисия, наред с индивидуалната, и тя е да служат на целия свят. Ако изпитвате силно желание и притежавате дарбата да лекувате, да учите хората и да им помагате, а същевременно вие самите имате лични проблеми – зависимости, наднормено тегло, неподходящи връзки и други подобни, тогава може би сте Земен ангел. Ако сте изключително чувствителни и всяка форма на насилие ви отвращава, тогава почти сигурно сте Земен ангел!

…Вътрешно всички сме еднакви: изначално прекрасни искри от Божествената светлина. Но вие сте работници на Светлината и може би вашата искра е прекарала известно време в райските селения, далеч от Земята. Онези животи, които сте изживели в Ангелското царство, сред природните духове или на други планети, оказват влияние върху сегашната ви личност. И въпреки че сега обитавате човешко тяло, душата ви се чувства като пътешественик в чужда страна – защото всъщност, вие сте точно това…

Ако сте Земен ангел, значи сте могъщ работник на Светлината и сте упълномощен да лекувате и да творите чудеса – както в миналото, така и в бъдеще. Приели сте Божественото назначение да дойдете на Земята и да разпространявате знанията и лечебната си енергия. Докъде стигнахте с изпълнението на тази задача? Ако ви е трудно да се приспособите към земния живот, вероятно ще намерите отговори, утешение и напътствия, щом си спомните духовния си произход…

 

Земните Ангели – Дорийн Върчу, angeltherapy.com

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.