Как да се свържем със своя Ангел-хранител?

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Вярвай, Откъси, Препоръчано
снимка: thinglink.com

снимка: thinglink.com

Имаме на разположение толкова много подкрепа, толкова много ангели, които имат желание да помогнат, но много от нас или не искат, или са прекалено заети, за да ги чуят, и вярват, че могат да се справят с всичко сами.

Много хора постоянно ме питат ,,Как да общувам с моя ангел-пазител?“. Ето дванадесет начина, който ще ви помогнат да осъществите тази връзка:

  1. Откажете се от неверието си.

Опитайте да се откажете от цинизма си поне за кратко и да приемете факта, че до вас стои ангел. Ако ви е трудно да го направите, проявете малко вяра и бъдете отворени към възможността, че там до вас има някой, който чака и иска да ви помогне и който не ви изоставя дори и за момент. Някой, който е там независимо от религията и вярванията ви. Дори да ви е страх, признайте присъствието на вашия ангел-пазител и го приветствайте с добре дошъл.

  1. Помолете Вашия ангел-пазител за помощ.

Молейки вашия ангел-пазител за помощ вие му разрешавате да ви помогне. Бог ни е дал свободна воля и вашият ангел-пазител няма да я наруши. Ако му кажете да се махне, ако кажете, че не се нуждаете от помощ, ако го игнорирате, той няма да се намеси. Но ще остане до вас надявайки се, че ще промените мнението си. Вие сте задача номер едно за вашия ангел пазител — той иска да направи всичко възможно, за да сте щастливи. Молейки вашия ангел-пазител за помощ, вие му позволявате да ви помогне.

  1. Не забравяйте да слушате вашия ангел-пазител.

Ангелите правят всичко, за да привлекат вниманието на хората. Виждала съм ангели, които дърпат дрехите им или ги карат да изтърват предмети, за да привлекат вниманието им. Имаме на разположение толкова много подкрепа, толкова много ангели, които имат желание да помогнат, но много от нас не искат или са прекалено заети, за да слушат, и вярват, че могат да се справят с всичко сами. Колко често ви се е случвало нещо подобно? Тръгнали сте нанякъде и завивате на дясно вместо наляво. Дълбоко в себе си знаете, че е трябвало да завиете наляво и се тормозите. Това най-вероятно е бил вашият ангел-пазител, който ви е говорел по телепатия, или е шепнел в ухото ви, че е трябвало да завиете наляво. Всеки път, когато се случи нещо подобно, си напомняйте да го послушате. Толкова пъти игнорираме нашия ангел- пазител или правим точно обратното и след това се оплакваме, че нещата не са провървяли. Бог иска да сме щастливи и да се радваме на живота, и ако слушаме ангела си пазител, имаме по-голям шанс да намерим щастието, за което мечтаем.

  1. Позволете на вашия ангел-пазител да бъде Ваш учител.

Ангелите са отлични учители. Ако имате желание и сте готови да учите, те ще ви научат как да общувате с тях. Едно от прекрасните неща, свързани с ангелите е, че те никога не се отказват. Ние може и да се предадем, но те никога. Нямам представа откъде имат толкова търпение. В началните етапи на обучението те ще използват тривиални неща. Например: може би сте излезли от къщи убедени, че имате всичко необходимо със себе си, но ще почувствате, че сте забравили нещо. Върнете се и проверете, защото може и да откриете, че наистина сте забравили нещо, или е трябвало да свършите още нещо преди да излезете. Но понякога ще се окаже, че сте взели всичко и ангелите използват усещането само като упражнение, за да ви накарат да слушате. Ангелите използват съвсем обикновени, ежедневни неща като средства за обучение, защото се опитват да достигнат до вас.

  1. Помолете своя ангел за знак.

Ангелите са много добри в показването на знаци. Ако едва започвате да се учите да общувате с тях, помолете за нещо малко — нещо просто. И продължете да го искате. Например, можете да помолите да ви се обади някой приятел, който не сте чували от доста време, или светлините в стаята ви да примигнат докато си мислите, или говорите на вашия ангел-пазител. Бъдете нащрек за знаци. Ние често ги пропускаме. Човек, молещ за помощ може да почувства нежен полъх, преминаващ през стаята, понякога ангел може да докосне ръката Ви, или бихте могли да почувствате ,,иглички“. Тези малки знаци са начинът, по който вашият ангел- пазител ви показва, че е там и ви слуша. Знак от ангелите, без значение колко банален ви се струва в даден момент, е символ на надежда и ще приповдигне настроението ви напомняйки ви, че не сте сами, каквото и да се случва с живота ви. Ние се нуждаем от знаци, защото сме човешки същества и без значение колко пъти Бог и ангелите ни дават знак, ние винаги искаме още, защото се нуждаем от увереност. Имаме нужда да знаем, че те са там. Бог ни дава много знаци и ако държим отворени очите, ушите и сърцата си, ще ги видим и те ще ни помогнат да изпълним живота си с надежда, радост и смях.

  1. Не прекалявайте!

Светът ни е научил да вярваме, че всичко трябва да бъде черно или бяло. Но Бог и ангелите не правят нещата по начина, по който ние искаме да бъдат направени. Никой ангел няма да вземе химикал и да ви напише нещо, освен ако поради някаква конкретна причина този ангел може да общува по такъв начин, което е голяма рядкост. Понякога обяснявам на хората как да се свържат с техния ангел-пазител и те ми отговарят, че са се опитвали отново и отново без успех. Тогава им отвръщам да не прекаляват. По-късно, когато отново се чуя с тях те ми казват, че са спрели да правят опити за връзка, а вместо това са повярвали и са се доверили, че ще се случи. И се е случило — те са осъществили контакт.

  1. Продължавайте да молите.

Ангелите отговарят на непрестанни молитви. Самият процес на непрекъснато молене изглежда, че им дава повече сила. Не се страхувайте да искате нещо отново и отново. Помислете си за начина, по който действат децата — те ще ви досаждат, докато им дадете това, което искат. Трябва да продължаваме да молим. Радвайте се на знанието, че те са винаги там и винаги са готови да помогнат.

  1. Търсете помощ от вашия ангел-пазител в добри и в лоши времена.

Вашият ангел-пазител не е тук само, за да решава проблемите ви. Той е тук също и да се увери, че вие наистина се наслаждавате и оценявате удоволствията на живота. Ангелите ми казват, че хората забравят за какво всъщност е животът. Толкова много хора търчат наоколо, опитвайки се да свършат нещо или да спазят някакъв срок, обсебени от материалното. Животът не е за това. Най-важното в живота е нашето щастие, нашата любов и загриженост едни за други. Помолете вашия ангел-пазител да ви помогне да видите красотата и добротата в живота и в хората, да ви напомни да поспрете за момент, да си поемете дълбоко дъх и да се насладите на живота.

  1. Помолете вашия ангел-пазител да ви изпрати специален ангел, който да ви помогне в конкретни случаи!

Вашият ангел-пазител е с вас още от началото на времето. Той е пазачът на портите на вашата душа. Вашият ангел-пазител може да покани други ангели да дойдат и да ви помогнат. Ангел, който е специалист в нещо и който може да ви помогне в конкретен момент от живота ви, като например при полагане на изпит, когато ставате родител, или когато се влюбвате. Около нас може да има безброй ангели и те могат да са различни в различните периоди от живота ни. Има милиони, дори милиарди ангели – те са най-различни и много от тях си търсят работа. Единственото, което трябва да направите е да помолите вашия ангел-пазител да ги помоли за помощ.

  1. Не се страхувайте!

Понякога хората се страхуват да направят контакт със своя ангел-пазител. Това се получава, защото ангелите са отвъд обичайните ни разбирания. Вие трябва винаги да помните, че вашият ангел-пазител ви е дар от Бога и ви обича. Никой ангел никога не би ви навредил или не би ви накарал да направите нещо лошо. Никой ангел никога не ме е наранил и мога да ви уверя, че никой ангел никога няма да ви нарани. Никога не се страхувайте от ангелите. Няма защо.

  1. Благодарете!

Важно е да се благодари — не само, защото по този начин вие показвате, че оценявате това, което е направил вашият ангел-пазител, а и защото ви напомня какво е направил и ви помага да имате вяра в съществуването и силата на това прекрасно създание, което ви е дадено от Бог.

  1. Попитайте своя ангел-пазител как се казва.

Най-често ми задават въпроса: ,,Как се казва моят ангел-пазител?“. Всъщност ангелите не са толкова пристрастени към имената, колкото сме ние — хората, и аз често наричам ангелите около себе си само „ангели“. Но тъй като ние харесваме имената, ангелите са щастливи да се съобразят с нас. Те са ми казали, че дълбоко в себе си всеки знае името на своя ангел-пазител. То е име, което обичат и което таят дълбоко в сърцето си.

Така че, опитайте се да се свържете с него. Нищо няма да изгубите. Моля се всеки от вас, който се опитва да осъществи тази връзка, да успее.

 Молитва

към Твоите Ангели-лечители която е пренесена от Бог чрез Михаил,
Твоя Архангел

Спусни Твоите Ангели-лечители
Твоето Небесно войнство върху мен
и върху тези, които обичам.
Позволи ми да почувствам сиянието
ни Твоите Ангели-лечители върху мен,
Светлината на Твоите лекуващи ръце.
Аз ще позволя Твоето лечение да започне
по всеки начин, по който го дариш, Господи.

Амин

Ангели в косите ми – Лорна Бърн, lornabyrne.com

Издателство: Azura, azura.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.