Моли се с благодарност за това, което искаш, и ще го получиш!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Вярвай, Откъси
снимка: Unsplash.com

снимка: Unsplash.com

Когато се молим, първо трябва да благодарим, за да получим онова, за което така горещо мечтаем!

Молитва с благодарност към всички архангели

Да благодарим заедно на Отца, който чрез архангелите ни поднася недвусмислен знак за близост, връзка и закрила. Във всяка Евхаристия действително присъстват и ангелските твари, заедно със светиите, за да възхвалят и благославят Бога. С тази благодарност и уверение да отправим към Отца нашите смирени молитви.

Да кажем заедно: Бъди благословен сред Ангелите!

  1. Изпрати, о, Боже, Твоя архангел Михаил да подкрепи Църквата и човечеството в борбата срещу злото, за да защити зародишите на вече съществуващото добро.
  2. Изпрати, о, Боже, Твоя архангел Гавраил, да донесе добри вести за спасението на Църквата и на света.
  3. Постави, о, Боже, Твоя архангел Рафаил до хората, които изпитват затруднения в живота и вярата като знак на Твоята бащина загриженост, за да отворим нови пътища на надежда.
  4. Ангелите са Твои хрисими творения и вдъхват увереност. Повери на тях да закрилят чедата Ти, които са подложени на притеснения, несигурност и изкушения.
  5. Ангелите са Твои приятели. Заповядай им да отведат при Тебе душите на нашите роднини, приятели и благодетели, за да получат пълно очистване и вечен покой.

Боже, Творец на всички видими и невидими неща, не ни оставяй сами в ежедневните проблеми, а ни пази с Твоите архангели по пътя на светостта. Чрез Христа, нашия Господ. Амин!

Небесно войнство и ангели хранители

Издателство: Милениум, milleniumbg.eu

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Правилната молитва е молитва на благодарност