Вярвай, че вече имаш това, което искаш, и наистина ще го имаш!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Вярвай, Откъси

снимка: themetricmaven.com

Гледай на нещата, които искаш, като на вече твои. Знай, че те ще дойдат при теб, когато се нуждаеш от тях. Просто ги остави да дойдат.

Лайза Никълс: Да вярваш, че това, което искаш, вече е твое. Да имаш този тип вяра, която обичам да наричам непоколебима. Вяра в невидимото.

Трябва да повярваш, че вече си получил. Трябва да знаеш, че това, което искаш, е твое още в момента, в който го искаш. Трябва да имаш цялостна и дълбока вяра. Ако си изпратил поръчка за нещо, което си избрал от каталога, ти ще се успокоиш, защото знаеш, че скоро ще получиш това, което си поръчал, ще го имаш в живота си.

Робърт Колиър: Гледай на нещата, които искаш, като на вече твои. Знай, че те ще дойдат при теб, когато се нуждаеш от тях. Просто ги остави да дойдат. Не се измъчвай и притеснявай за тях. Не мисли за това, че ти липсват. Мисли за тях като за твои, като принадлежащи ти, като за неща, които вече притежаваш.

В момента, в който искаш и вярваш, и знаеш, че ти вече имаш това, за което молиш, макар и то да е още невидимо, цялата Вселена се залавя да го превърне във видимо. Трябва да действаш, говориш и мислиш така, като че ли получаваш желаното веднага. Защо ли? Вселената е огледало и Законът за привличането отразява обратно към теб твоите доминиращи мисли. Е, вече не е ли ясно защо трябва да гледаш на себе си като на вече получил дара, който желаеш? Ако мислите ти отбелязват, че все още нямаш желаното, ти ще продължиш да привличаш обстоятелства, които възпрепятстват неговото идване при теб. Трябва да вярваш, че вече го имаш. Трябва да излъчваш чувството, че си го получил, за да върнеш образа на това получаване като реално събитие в твоя живот. Ако действаш по този начин, Законът за привличането ще задвижи мощно всички обстоятелства, хора и събития, за да се сдобиеш с желаното. Когато планираш почивката си, поръчваш си съвсем нова кола или си купуваш къща, трябва да знаеш, че тези неща са твои. Няма да планираш друга почивка в същото време, нито пък ще купуваш друга кола или друга къща. Ако спечелиш от лотария или наследиш солидно състояние, дори още преди физически да си получил парите, ти знаеш, че те са твои. Това е усещането на самата вяра, че нещо е твое. То е чувството да си убеден, че вече си получил желаното. Заяви, че искаш това или онова, като почувстваш и повярваш, че то вече е твое. Когато действаш по този начин, Законът за привличането ще задвижи с цялата си сила всички обстоятелства, хора и събития, за да получиш това, което искаш.

Как да се научиш да вярваш, че вече имаш нещата, които желаеш да имаш? Започни да фантазираш. Бъди като дете – фантазирай! Действай така, все едно че вече имаш желаното. Докато фантазираш, че го имаш, ти ще започнеш и да вярваш, че си го получил. Ето защо, след като вече си поискал, трябва да продължиш да вярваш и да знаеш, че поисканото е твое. Имай вяра. Твоята вяра, че вече имаш желаното – тази непоклатима вяра – е най-голямата ти сила. Повярваш ли, че получаваш това, което искаш, просто се приготви и гледай как магията започва да действа!

 

Тайната – Ронда Бърн, rhondabyrne.com

Издателство: Изток-Запад, iztok-zapad.eu

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.