Дорийн Върчу: Как да използваме светлината, за да се защитим?

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Откъси, Осъзнавай | 0 Коментара
снимка: www.keyword-suggestions.com

снимка: www.keyword-suggestions.com

Да си създадете защита, означава да си представите, да почувствате и/или да си помислите, че сте обвити в пашкул от светлина. Тя е същността на ангелите; тя е живо, любящо, разумно същество, което можете да повикате да ви обгърне и предпази.

Преди да излезете навън в дъжда, си обличате шлифера. Е, по същия начин трябва да си сложите „енергийния шлифер”, когато се готвите да помогнете на някого. Щом отворите сърцето си за друг човек, може да поемете и енергията на страха, която току-що е излязла от него и е полетяла право към вас. Това не означава да престанете да помагате на хората, но си представете следното: някой се е разхождал навън под дъжда и сигурно доста се е окалял. Не е добре за никого, ако калта се прехвърли върху вас. С други думи, когато помагате на хората да се изчистят от вредни мисли и емоции, токсичните енергии могат да се излеят върху всички околни, включително и върху вас… Няма значение дали става въпрос за клиент, роднина, приятел или просто непознат. И не е важно колко ще продължи – две-три минути или няколко дни. Щом се готвите да помогнете на някого, защитете се. Ако все пак сте забравили да се защитите предварително, направете го по време на сеанса. Никога не е късно. Всичко, което се иска от вас, е да изкажете намерението да се обвиете със защитен слой от светлина и енергия. Готово! Не можете да сбъркате или да ви се откаже достъп. Всеки, който заяви такова намерение, получава незабавен резултат – без изключение.

Да си създадете защита, означава да си представите, да почувствате и/или да си помислите, че сте обвити в пашкул от светлина. Тя е същността на ангелите; тя е живо, любящо, разумно същество, което можете да повикате да ви обгърне и предпази. Не се притеснявайте. Тази светлина винаги идва от Божествената светлина на Създателя. Така наречените „тъмни сили” нямат достъп до нея и не могат да я предават на другите. Затова няма опасност неволно да привлечете низши енергии, когато защитавате себе си.

Можете да се обвиете в различни цветове – зависи от намерението ви. Пак повтарям, никой не може да ви попречи да си създадете такъв светлинен щит. Който поиска – ще получи, без изключение. (Въпреки че понякога егото се опитва да ни убеди в обратното. Моля ви, не го слушайте!) Ето какво означават различните цветове:
–   Бяла светлина: Чрез нея призовавате ангелите да ви обградят плътно. Те ще ви закрилят и ще ви осигурят безопасност и защита.
–   Розова светлина: Тя е подходяща, когато си имате работа с негативно настроен човек, погълнат от личните си проблеми. Розовото облива всеки ваш събеседник с енергията на любовта и същевременно я насочва навътре, към вас. Нищо не може да проникне през този розов щит, освен мисли и енергии, изпълнени с любов.
–  Изумрудено-зелена светлина: Вижте или почувствайте как тази светлина ви обгръща, когато искате да възстановите равновесието във физическото си тяло. То ще я поеме, ако има необходимост от лечебна енергия.
–  Виолетова светлина: Представете си, че сте обвити в кралско пурпурно – то ще ви повиши духовните честоти, ще ви помогне да се издигнете над проблемите си и да установите връзка с най-висшите нива на Божествените измерения. Освен това виолетовата светлина отблъсква всички нискочестотни енергии, същности или приковани към Земята духове.
–   Светлина в цветовете на дъгата: Вижте или почувствайте, че сте загърнати в наметало на ивици в цветовете на дъгата. Така ще повишите способността си да лекувате енергийно себе си или другите.

Ако предпочитате, можете да се защитите с няколко слоя светлина в различни цветове, за да се възползвате от благоприятното въздействие на всеки от тях. Например, представете си троен светлинен щит – най-напред бялата светлина на ангелската енергия, после изумрудено-зелена за лечение и трети виолетов слой за издигане на съзнанието до Висшата истина. Също така бихте могли да използвате светлинния щит за предпазване на вашите близки, жилището, автомобила, за града, в който живеете, държавата и целия свят. Техниката е същата: представяйте си хората, предметите, местата или географските области, обвити в лечебна светлина.

 

Земните Ангели – Дорийн Върчу, angeltherapy.com

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Из „Минута вдъхновение: уроци от книгите и живота“

"Защо ли нещата трябва да се променят, - прошепна Прасчо. Пух помисли, помисли и каза: Така имат възможност да станат по-добри." - "Мечо Пух", Алън Милн

...Промяната не иска да разруши живота ни. Тя идва, за да преподреди живота ни. Размества мозайката, за да нарисува нова картина, по-красива, по-завършена, по-пъстроцветна картина. Картина, в която нещата, които са били излишни, са премахнати. А нещата, които са липсвали, са на мястото си. Картина, която е нашата картина. 
Затова, когато ни се струва, че животът ни се преобръща с главата надолу, нека си напомним, че ние виждаме само отрязък от картината. Цялостната картина я вижда единствено Бог. Нека се оставим в ръцете Му. Нека Му се доверим...
(продължава)

Автор: Гергана Лабова

Помогни на МОСТ за книги да продължи, заделяйки с $1 / месечно.

От наша страна, ще tи предоставим свободен ежедневен достъп до всички публикации в новия ни проект "Минута вдъхновение: уроци от книгите и живота".

Чети на: www.patreon.com/GerganaLabova

(До 10 февруари 2019 всички текстове ще са достъпни за четене.)

Become a Patron!

Сподели мнението си