Естер и Джери Хикс: Най-важното решение е решението да се чувстваш добре!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: booknvolume.com

снимка: booknvolume.com

Да се свържеш със своето вътрешно аз, да се свържеш със своя Първоизточник, значи да се свържеш с усещането за свобода и сила! Свободата и силата да сътворяваш живота си!

Когато се замислиш за богатството от емоции, които варират от положителни като радост, любов и благодарност… до отрицателни като депресия, отчаяние, страх и скръб, можеш ли да почувстваш какво усещане за сила ти дават положителните емоции и колко безсилен те карат да се чувстваш отрицателните? Можеш ли да усетиш чувството за свобода от едната страна на скалата и чувството за липса на свобода от другата?

Горният край на емоционалната скала съвпада с вибрацията на усещането за свобода, независимост. Долният й край съвпада с усещането за липса на свобода. Свободата, независимостта, и липсата на такива, наистина са само въпрос на възприятие, защото – без значение дали го осъзнаваш, или не – ти си напълно свободен – никой не може да влезе в теб и да излъчва твоите вибрации, а само те влияят на преживяванията ти. Затова е много важно да отчетеш от личната си гледна точка усещането за абсолютна свобода и сила, което съпровожда някои емоции, и чувството на ограничение, принуда и безсилие, което съпътства други.

Твоето Вътрешно Аз, или твоят Първоизточник, знае, че ти винаги при всички обстоятелства си свободен да сътворяваш нещата, които желаеш. Когато обаче имаш усещането, че не си свободен, тези отрицателни емоции на депресия, отчаяние или страх показват липсата ти на връзка с Първоизточника.

Стигайки до заключението, че нищо не е по-важно от това да се чувстваш добре, си достигнал до най-важната от всички истини, защото си взел решение съзнателно да поддържаш вибрационната си връзка с Първоизточника… Решил си да се грижиш за връзката си със своя Първоизточник. Решил си да процъфтяваш, вместо да затрудняваш Връзката си. Избрал си яснотата, жизнеността, жаждата за живот, изобилието от всички неща, които смяташ за добри…, и радостта.

 

Изумителната сила на осъзнатото намерение – Естер и Джери Хикс, abraham-hicks.com

Издaтелство: Сребърно звънче,  srebarnozvanche.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.