Да вярваш в живота, Вселената или в себе си след множество провали, означава да имаш кураж

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Вярвай, Откъси
снимка: Pixabay.com

снимка: Pixabay.com

Да вярваш значи да надвиеш логиката. Нужна е вяра да мислим позитивно. Вярата, в най-дълбоката си същност, е кураж.

Носете тези джобни молитви със себе си. Изкарвайте ги, когато имате нужда, медитирайте върху идеите и поканете Великата сила да изпълни сърцето ви с вяра.

Джобна молитва за развитие

Започвайки това пътуване, знам, че ще почувствам въодушевлението и енергията, но също и стараха и несигурността. Разчитам,че твоята възвишена любов ще ме окуражава и ще ми прощава. Вярвам, че истинският успех започва с богатството на духа. Моля те, стани част от същността ми и ми помогни да ставам по-силна с всеки изминал ден. Когато вярата ми се е стопила до едно малко зрънце, моля те, покажи ми как то да прерасне в огромна гора, помогни ми да имам смирението да видя всяко малко, безпомощно същество в нейната сянка и да му предложа подслон. Да постигна успех, е моята земна цел, но да постигна духовен мир ще остане моята най-дълбока мисия.

Джобна молитва за оцеляване

Когато душата ми е наранена, волята ми потъпкана или съм загърбила някоя връзка, независимо от какво естество, ми припомни за Оцелялото дърво.  Когато несигурността се прокрадне в сънищата ми, когато умората възпира развитието ми, а сърцето ми е разбито, моля те, покажи ми плодовете на успеха ми, които чакат да бъдат откъснати скоро. Направи така, че всеки мрачен ден да се превърне в полезен урок. Имам нужда и от това, за да израсна и да се развия. Нека всеки слънчев ден да се превърне в заслужен дар. Ще достигна неподозирани висини, озарена от твоята светлина. 

Джобна молитва за просперитет

Сега, след като има вяра, помогни ми да я използвам и да я прилагам. Готова съм да поема контрол над ситуацията, а не да се превръщам в жертва на негативността. С хубавите дарове идва и голямата отговорност. Вярата ми дава стабилна основа, която да ми помогне да преодолея и най-тежката буря. Сега виждам цветовете на вярата в този прекрасен ден и те дарявам с величието на този  момент. Развивайки се непрестанно, няма да оставя егото или гордостта ми да компенсират духа ми. Самотното дърво е символ на победата на вярата. Но цялата гора вече се превръща в символ на чудото на живота. Отново аз съм смирена пред теб, но сега помагам и на тези, които имат нужда от мен. Точно както ти ми помогна да укрепя вярата си, сега аз ще посея семената на надеждата в нечие сърце.

 

Мисли и забогатявай за жени – Шарън Лехтър, sharonlechter.com

Издателство: Локус, locus-publishing.com

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.