Както се чувствате, така вибрирате, а на каквато честота вибрирате, такива неща привличате…

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Блог, Препоръчано
снимка: spiritlibrary.com

снимка: spiritlibrary.com

Ако продължите да живеете като жертва на обстоятелствата, ако продължите да се фокусирате върху това, което не ви харесва в хората и в света около вас, никога няма да имате живота, за който мечтаете. Единственото, което ще продължи да идва при вас, е това, което отчаяно искате да загърбите и промените…

Вместо да отричате своето минало и да съжалявате за него, погледнете го, но без да го осъждате. А после продължете напред. Погледнете към него, признайте го, разберете го, приемете го, а след това продължете напред. С други думи, позволете на своето минало да се превърне просто във факт. Това е всичко! Дайте израз на своето разочарование, на своето съжаление, на своя гняс, а после продължете напред. Ако не го направите, ще продължите да привличате в живота си събития като тези, за които съжалявате и се самообвинявате…
Ако продължите да живеете като жертва на обстоятелствата, ако продължите да се фокусирате върху това, което не ви харесва в хората и в света около вас, никога няма да имате живота, за който мечтаете. Единственото, което ще продължи да идва при вас, е това, което отчаяно искате да загърбите и промените… Но помнете, че „да имате нужда” да промените нещо не е правилният подход. Нуждата винаги е негативна, нуждата винаги ви дърпа назад. Вместо това трябва да бъдете въодушени за нещата, които се променят, за да влеете в тях положителната си енергия и да получите резултатите, които искате и които заслужавате.
Трудностите, с които се сблъсквате сега, са само малко част от вас и вашия живот. Всичко останало се развива доста добре, нали? Тогава, вместо да изпадате в мрачни настроения, осъзнайте колко много имате и благодарете!
И не забравяйте, че проблемът не може да бъде решен на същата честота, на която е бил създаден. Променете честотата, на която вибрирате, и ще промените нещата, които привличате.

 

Автор на тези мъдри думи е великолепната Лин Грабхорн. Още цитати от нея може да видите тук: goo.gl/Rn1eTw

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.