Открийте страстта си и не я пускайте

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: Pixabay.com

снимка: Pixabay.com

Да имаш страст, цел и мисия са трите необходими неща за твоя успех.

Пробудените милионери са водени преди всичко от своята страст, цел и мисия. Няма пробуден милионер без страст, цел и мисия. Това е и винаги ще бъде вашият източник на посока, сила и светлина. Ако се уповавате силно на своята страст, цел и мисия, никога няма да се отклоните много от пътя си. Той сочи север за вашия вътрешен компас.

Вашата страст е резонансът на душата ви, необятната движеща сила, която води сърцето ви и храната за въображението ви. Вашата страст се намира там, където откривате най-голямата любов в живота си. Тя е там, където бихте прекарали цялото си време и похарчили всичките си пари, ако нищо не ви пречеше. Открийте страстта си и не я пускайте.

Вашата цел е изразът на вашата страст в реалния свят. Тя е начинът, по който пускате в ход страстта си. Как да намерите целта си? Вслушайте се дълбоко в зова на душата си. Не можете да я насилвате. Не можете да я изваете с интелекта си. Трябва да откриете вътрешната точка на истински резонанс, която ви говори. А докато не откриете тази цел, този израз на вашата страст, вие няма да продължите напред. Вместо това се вглъбете в себе си, отворете ушите на душата си и чуйте глава, който ви показва къде трябва да отидете. Ще установите, че това не е очевидно. Бъдете търпеливи и бдителни, защото всички ние имаме цел, която се надига в нас. Просто трябва да останете отворени.

Обединете своята цел и страст и ще получите своята мисия на Пробуден милионер. Тя ще се превърне във ваша непоклатима основа. Но вие сте пуснали корени във вашата мисия и ще можете да се огънете от вятъра, без да изгубите опората си. Може би вашата мисия личи във всичко, което правите. Може би тя е просто разбиране, което само вие трябва да знаете. Но без значение каква е, тя може да се забележи във всичко, което правите.

Открийте своята страст. Открийте своята цел. Открийте своята мисия. Това е пътят на Пробудения милионер.

 

Милионерът, който се пробуди за духовното – Джо Витале, mrfire.com

Издателство: Интенс, intense-books.com

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.