Как да преодолея стреса? Олег Торсунов в България!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Срещи | 0 Коментара
снимка: torsunov.com

снимка: torsunov.com

Стресът е състояние на силно нервно напрежение, предизвикано от отрицателно физическо или емоционално въздействие. Tова най-вече се отнася до високите нива на стрес, които могат да имат негативен ефект върху физиката, емоциите и умствената концентрация, докато по-ниските нива могат да бъдат фактори на адаптация и справяне. Всеки знае за стреса, но почти никой реално не се замисля какво може да причини той. Има и ефикасни начини за справяне с него, а защо не и за предотвратяване на неговата поява.

Д-р Олег Торсунов е кандидат на медицинските науки, старши преподавател в Уралският Държавен Университет, специалист по обществено здраве, известен специалист по Аюрведа в Западния свят. Създадената от него оригинална методика за лечение комбинира грижата за духа, ума и тялото. Харизматичен лектор и автор на множество книги, д-р Торсунов представя познанието на древните Веди по разбираем и лесно приложим начин. Темите, които засяга са: психология на семейните отношения, правилно възпитание на децата, ведическа култура и медицина, астрология, личностното развитие и промяна на съдбата.

Д-р Олег Торсунов ще обясни природата на стреса, стадиите в развитието му и начините за лечение и профилактика на тридневен семинар „Преодоляване на стреса“ в НДК – София от 27 до 29.01.2017 г.

Семинарът е насочен към широката аудитория от желаещи да работят върху себе си, мислещи и развиващи се личности. Предназначен е за хора, които не са съгласни със своята жизнена ситуация в момента и искат да я променят в личен, професионален и здравословен план. Защото здравето на тялото е непълно без здраве на духа, емоциите и ума.

Темите на семинара са:

– 27.01.2017г. от 19:00ч. – Природа на стреса

– 28.01.2017г. от 18:00ч. – Стадии в развитието на стреса

– 29.01.2017г. от 18:00ч. – Преодоляване, освобождаване, лечение и профилактика  на стреса

Осигурен е симултанен (синхронен) превод за всички желаещи.

Цени на билетите: за една лекция – 39 лв, за две лекции – 59 лв, за трите лекции – 79 лв. Всеки участник, закупил комбиниран билет за трите лекции, ще получи подарък – книга на д-р Торсунов.

По време на лекциите ще бъдат предоставени безплатни здравни консултации по методиките за лечение на д-р Торсунов на тридесет участника в семинара, избрани на случаен принцип.

facebook.com/torsunov.bg
torsunov.eu
info@blago.bg
0878 620 291

Акцент на деня…

Убеден съм, че пречките идват, за да измерят колко силно желаеш нещо. (Лидерът, който нямаше титла - Робин Шарма)

Рядко го осъзнаваме. Всъщност, почти никога. И се отказваме. Отказваме се точно в момента, в който сме на прага да осъществим мечтата си, да променим живота си, дa постигнем... себе си. И забравяме, че най-тъмно винаги е, преди да се съмне. Забравяме, че умората и отчаянието, които изпитваме в момента, не са знаци, с които съдбата ни казва да се откажем, а знаци, че даваме най-доброто от себе си. И че единственото, което трябва да направим, е да поемем дъх, да затворим очи... и да продължим. Да не предаваме себе си. Да не се обръщаме назад. Да не гледаме със страх напред. Да се съсредоточим върху момента сега. Върху това да извадим скритите запаси от енергията си. Върху това да се облегнем на вярата си. Върху това да докажем, най-вече на себе си, че сме по-големи и от най-големите камъни, които се появяват по пътя ти. Защото голямата награда идва за тези, които полагат големи усилия. Които поемат голям риск. Които преживяват голяма трансформация. Тези, които избират да не слушат разума, а да чуят сърцето си. Тези, които се отказват да бъдат като другите - "трезвомислещи", "зрели", непоемащи "непремерени рискове" (та, нали ако рискът е премерен, изобщо не е риск!) и избират да бъдат различни, да бъдат себе си. Тези, които се осмеляват да живеят истински...

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си