Законът за привличането повелява желанията и действията ти да са в синхрон. Искай силно и се дръж, сякаш исканото е твое. И ще е така

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Любими цитати от любими книги | 0 Коментара
илюстрация: wp.me

илюстрация: wp.me

Вдъхновяващи цитати от една вдъхновяваща книга – „Тайната“ на Ронда Бърн – авторката, която направи Закона за привличането достъпен и разбираем за милиони хора по света, по този начин променяйки милиони съдби…

1. Бъди благодарен за нещата в живота си и ще видиш, че, за колкото повече неща си благодарен, толкова повече неща, за които да си благодарен, идват в живота ти. Но ти си този, от когото започва всичко. Ти трябва да задействаш Закона за привличането.

2. Когато искаш нещо, бъди сигурен, че желанията и действията ти са в синхрон. Т.е. дръж се така, сякаш вече си получил желаното. И ще го получиш.

3. Реши какво искаш. Повярвай, че го имаш. Повярвай, че го заслужаваш. Повярвай, че е възможно. И то ще е.

4. Това, което чувстваш за друг човек, мислиш за друг човек или казваш за друг човек, това, което правиш на друг човек, го правиш на себе си. Ако го осъждаш и критикуваш, осъждаш и критикуваш себе си. Ако даваш любов и уважение на другия, ги даваш на себе си.

5. Няма ограничения за възможностите ти да сътворяваш собствения си живот. Но не можеш да сътворяваш живота на някой друг вместо него. Просто защото не можеш да мислиш вместо него.

6. Ако картините в живота ти, които виждаш, не са това, което искаш, не стой като хипнотизиран. Поеми отговорност за тях, приеми ги и ги пусни. А след това започни да мислиш за нови неща и бъди благодарен, когато те дойдат в живота ти.

7. Ти си човек и ще правиш грешки. И това е едно от най-красивите неща да си човек. Но трябва да се поучиш от своите грешки, иначе животът ти ще е изпълнен с ненужно страдание.

8. Пред колкото и трудна ситуация да си изправен, представи си най-добрия изход от нея и го почувствай. Когато го направиш, обстоятелствата ще се променят и ти ще промениш изхода от ситуацията в такъв, какъвто искаш да бъде.

9. В живота не са важни трудните обстоятелства, пред които се изправяш, а златните възможности, скрити в тях.

10. Ти притежаваш силата да промениш всичко, защото ти избираш за какво да мислиш и как да се чувстваш.

11. Забрави трудностите от миналото. Ти създаваш живота си днес.

12. Много хора поглеждат към живота си днес и казват: „Това съм аз“. Но това не си ти. Това е, което си бил. Когато определяш себе си според това какъв е животът ти в момента, обричаш себе си на същото и в утрешния ден.

13. Ти си Микеланджело на своя живот. Давид, когото извайваш, си самият ти.

14.  Колкото повече се упражняваш в Закона за привличането, в толкова по-силен магнит ще се превръщаш за всичко, което искаш. Това е така, защото ще нараства силата на твоята вяра и на твоето знание.

15. Просто кажи: „Получавам всички добри неща в живота си. Сега. Получвам това, което най-силно искам“. А след това почуствай тези думи. Почувствай ги и виж как чудото се случва…

 

Специално избрани откъси от книгата „Тайната“ на Ронда Бърн може да видите тук: goo.gl/VJFCTK. Специално избрани откъси от книгата й „Вълшебството“ може да видите тук: goo.gl/cydLtO

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Вярвай, че вече имаш това, което искаш, и наистина ще го имаш!

Законът на привличането действа така: спираш нещата, които искаш, с мисли за тяхната липса. Мисли, че ги имаш, и ще ги имаш

За да сте здрави, за да сте щастливи, променете мислите си!

Тагове:

Акцент на деня…

Убеден съм, че пречките идват, за да измерят колко силно желаеш нещо. (Лидерът, който нямаше титла - Робин Шарма)

Рядко го осъзнаваме. Всъщност, почти никога. И се отказваме. Отказваме се точно в момента, в който сме на прага да осъществим мечтата си, да променим живота си, дa постигнем... себе си. И забравяме, че най-тъмно винаги е, преди да се съмне. Забравяме, че умората и отчаянието, които изпитваме в момента, не са знаци, с които съдбата ни казва да се откажем, а знаци, че даваме най-доброто от себе си. И че единственото, което трябва да направим, е да поемем дъх, да затворим очи... и да продължим. Да не предаваме себе си. Да не се обръщаме назад. Да не гледаме със страх напред. Да се съсредоточим върху момента сега. Върху това да извадим скритите запаси от енергията си. Върху това да се облегнем на вярата си. Върху това да докажем, най-вече на себе си, че сме по-големи и от най-големите камъни, които се появяват по пътя ти. Защото голямата награда идва за тези, които полагат големи усилия. Които поемат голям риск. Които преживяват голяма трансформация. Тези, които избират да не слушат разума, а да чуят сърцето си. Тези, които се отказват да бъдат като другите - "трезвомислещи", "зрели", непоемащи "непремерени рискове" (та, нали ако рискът е премерен, изобщо не е риск!) и избират да бъдат различни, да бъдат себе си. Тези, които се осмеляват да живеят истински...

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си