За да привлечеш правилните хора към себе си, е нужно да излъчваш позитивна енергия

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: Pixabay.com

снимка: Pixabay.com

Всичко можеш да постигнеш – нужно е само да се настроиш на положителната честота и нещата ще започнат да се случват,  точно както ги искаш.

– Какво не ми достига? – попитах, когато най-накрая разопаковах вещите си и вечерях. Качихме се в будоара на леля да пием чай. Къщата на леля, построена в изискания венециански стил – с огромни прозорци и уютен еркер на втория етаж, се намираше на булевард „Конногвардейски“; тя беше като пренесена от слънчева Италия на студения невски бряг.

Леля и аз се разположихме в меките кресла, наляхме си ароматен чай и продължихме разговора си.

– Какво не ти достига? – замислено повтори леля. – Преди да започнем да правим каквото и да било, трябва да разбереш защо едни жени привличат мъжете, а други, макар да са млади, красиви, умни и образовани, така и си остават незабелязани.

Внезапно леля скочи от креслото и взе в ръцете си мраморна сфера.

– Представи си, че това е Слънцето – обърна се Софя Николаевна към мен, държейки сферата. – Какво задържа планетите около Слънцето?

– Лельо, не питам за физическите закони! – възмутих се аз.

– А защо си мислиш, че законите на физиката не са универсални за Вселената? – невъзмутимо уточни леля.

– Забравила съм, но ми се струва… – Припомняйки си уроците от гимназията, се ровех из паметта си; най-накрая си спомних и облекчено въздъхнах: – Силата на притегляне.

– Браво! А какво създава силата на притегляне? – Леля продължи разпита.

Не се сещах, не бях готова за подобни въпроси.

– Енергията, момиче. Енергията управлява света, привлича и задържа. Слънцето е концентрирана енергия и благодарение на нея привлича планетите. Жената също е сгъстена енергия и благодарение на нея привлича мъжете, като магнит привлича възможности, пари, полезни познанства, и най-главното, всичко това може да го задържи.

– Защо? Нима мъжете не притежават енергия? – все още не разбрах.

– Притежават! Ако са монаси или се занимават с енегийни практики. Но обикновеният човек получава енергията си благодарение на жената. Разбираш ли? Мъжът не може да черпи енергия от пространството, той целият е устремен към реализация, към действие. Само жената притежава способността да натрупва енергия благодарение на матката си от водата. въздуха, огъня и земята, т.е. от природата. Точно тази енергия привлича мъжа. Мъжът търси в жената именно тази енергия. без нея той не може да осъществи мечтите си, да реализира плановете си, да печели пари и да получи власт.

– Както винаги, мъжете добре са се уредили! – искрено се възмутих.

– От една страна, си права – съгласи се леля, – но помисли сега за своята отговорност. Всичко, което заобикаля жената, е създадено от нея и нейната енергия. Няма кого другиго да вини, особено съпруга си или други мъже, че живее не в разкошна къща, а в малка квартира под наем, че мъжът ѝ не е милионер, а получава мижава заплата. В случая не на жената не ѝ е провървяло с мъжа, а той не е случил на жена – леля направи пауза.

– Но ако мъжът ми се е издигнал до определено положение, значи аз съм имала енергия?  – уточних аз.

– Да, само че ако не знаеш как да възстановяваш енергията си, ти я губиш. Времето, децата, работата лишават жените от енергията и на 3540 години много от тях вече са опустошени. Тогава мъжът тръгва да търси нови източници, започва любовни романи с по-млади.

– Но това е несправедливо! – изправих се в защита на всички изоставени жени.

– Несправедливо, но естествено. Тъй като получават енергия от секса, мъжете несъзнателно търсят жена, която ги изпълва с енергия. Ако ти си лишена от енергия, няма значение дали си млада, богата и красива. Ти си празна и нито един мъж няма да те пожелае. Те просто не виждат и не чувстват жената в теб.

 

 

Изворът на женската сила – Лариса Ренар, larisarenar.com/en/

Издателство: Кръгозор, kragozor.com

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Съвършената връзка е различна за всеки. Ние сами я създаваме всеки ден, всеки час и всяка минута

Детокс на… чувствата

Аз отговарям за това как се отнасям към хората