Ако се научим да променяме всяка негативна мисъл, ще мислим позитивно дори за неприятните неща

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Не се предавай, Откъси
снимка: Pexels.com

снимка: Pexels.com

Нашите мисли формират нашата реалност. Ако се научим да ги преобразуваме от негативни към позитивни, ще бъдем истински щастливи и здрави.

Здравето ни зависи от нашите мисли, защото тяхната енергия, проявена чрез мисъл-формите, резонира с полето около тялото и с вибрацията на нашите фини тела. Когато излъчваме негативна енергия, тя поражда мощно енергийно торнадо и поразява аурата, енергийните центрове и/или фините тела.

Ако критиката, отрицанието, злобата, гневът, агресията са преобладаващи в начина ни на мислене, заболяват различни органи от тялото. Подобното привлича подобно, защото мислите ни са като магнит. Негативната аура около нас, подхранва от нашите и чуждите мисъл-форми, се превръщат в своеобразна енергийна черна дупка, която изсмуква жизнената сила от тялото и то губи тонуса, издръжливостта и здравето си. Тогава обикновено тръгваме по лекари и започваме да лекуваме симптомите, а не причината за неразположението.

Много е трудно да контролираме мислите си, но не е невъзможно, и това е една от задачите на всеки, който иска да се развива не само като личност, но и като осъзнат човек, който балансира полярностите, за да засилва пламъка на душата и да следва ръководството на духа. Защото мисъл-формите, породени от нас, непрекъснато взаимодействат с енергията на излъчените от останалите хора и заедно създават енергийния фон на населеното място, в което живеем, а не на по-глобално ниво.

За да сте здрави и да привличате повече светлина в живота си, създавайте непрекъснато позитивни мисловни творения. Тяхната енергия ще привлича още повече позитивизъм и нещата в живота ви ще се случват бързо, лесно и по най-добрия възможен начин и за вас, и за другите участници в събитията. Променяйте всяка негативна мисъл веднага, докато създавате навика да мислите позитивно дори за неприятни неща.

Може да използвате и това утвърждение за профилактика на мислите и за неутрализиране на ефекта от негативните мисловни творения.

Мисля в светлината на любовта и съществувам в любовта на светлината. Светлината на моите мисли проявява любовта на моята истинска същност. Енергията на моето Аз съм-присъствие балансира моето енергийно поле, изчиства, лекува и хармонизира моите енергийни тела, центрове, канали и меридиани. Всички мои и чужди негативни мисъл-форми, които причиняват хаос и дискомфорт на моето тяло и на душата ми, са преобразувани с енергията на любовта и в светлината на моето Аз съм-съзнание.

Затова съм здрав, позитивен и успешен човек. Навсякъде и към всичко.

Моите мисли са любов и излъчват светлина. Тя създава полето на любовта около мен, което непрекъснато се разширява, за да лекува и балансира енергията в моето жилище, моята работа, в моето населено място, в България, на Балканите, в Европа и във всички места по света, където има конфликти, катаклизми, аномалии и напрежение.

Моите мисли поддържат вибрацията на любовта и я пренасят със скоростта на светлината навсякъде, където има мрак, хаос, болести, конфликти и проблеми.

Мисля с любов, говоря с любов, живея с любов. Така е.

 

Подкрепа от небето – Нина Ничева

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги

Прочетете още:

Начинът, по който мислите за другите, се връща при вас

Каквото посееш, това ще пожънеш. Каквото си мислиш, това ти се случва

За да създадете бъдещето, което искате, първо създайте мисли, каквито искате