Ако обичаш заради самата любов, то ти си нечий ангел…

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Откъси, Осъзнавай | 0 Коментара
снимка: Pexels.com

снимка: Pexels.com

Хората обичат и очакват същото в замяна. Но ако обичаш заради самата любов, то ти си нечий ангел-хранител.

Може ли ангелите да ни помогнат с любовните взаимоотношения? И как точно да получите ангелска подкрепа, за да откриете своята сродна душа или да разрешите семейните си проблеми?

Избор на партньор с ангелска помощ

Не би ли било прекрасно, ако ангелите можеха да ви помогнат да изберете идеалната си половинка, без да се налага да казвате и дума, да се впускате в лов, да рискувате и без да се притеснявате за външния си вид? Представете си какво би било, ако имахте способността да се спирате на определен мъж или жена от разстояние и да сте сигурни, че той или тя ще ви подхожда.

Е, всичко това е възможно. Чрез енергията на вашия ангел хранител вие можете успешно да виждате аурата на другите хора. Ангелът ще ви помогне да намерите човек, чиято аура е съвместима с вашата, и така ще имате гаранция, че това е подходящият партньор за вас.

С ангелско съдействие ще развиете дарбата да виждате и тълкувате различните аури, използвайки списъка, който аз получих от моите собствени ангели и който публикувам в тази глава.

Какво представлява аурата? Ние, хората, сме изградени от електрически импулси, и като всяко друго електрическо устройство създаваме енергийно поле около себе си. Именно това е аурата. 

Когато се запознаете с някого, и веднага се почувствате отблъснати от него, нищо чудно аурите ви да не са съвместими. От друга страна, привличането от пръв поглед и липсата на неудобство, когато дадена личност навлиза в личното ви пространство, означава, е с човека сте в енергийно равновесие.

Ангели за всеки ден – Джени Смидли, jennysmedley.co.uk

Издателство: Ентусиаст, enthusiast.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Ако единствената молитва, която някога сте изричали в живота си, е била „Благодаря ти“, това е достатъчно. 

Благодаря за цялото добро, което присъства в живота ми!

Щастието да си полезен идва, когато помагаш без да очакваш нещо в замяна

Акцент на деня…

Защо да ти се сърдя? Ако си правя труда да се ядосвам на всеки, който постъпва нечестно с мен или пък прояви неблагодарност, целият ми живот ще си отиде в убийствен гняв... (Черната кутия - Амос Оз)

Трудно е да простиш. Трудно е да преглътнеш. Трудно е да продължиш. Но не го ли направиш, обричаш душата си на агония. Гневът, дори и справедлив, единствено и само ти напомня за болката, която си преживял в миналото. Пренася я в настоящето. И заплашва да я пренесе и в бъдещето. Гневът не е сила. Желанието за реванш не е смелост. Сила е да простиш. Смелост е да продължиш. А мъдрост... да направиш всичко това с ясното съзнание, че не го дължиш на другия, на този, който те е наранил. Дължиш го на себе си...

 

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си