Ако обичаш заради самата любов, то ти си нечий ангел…

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Размисли, Осъзнавай | 0 Коментара
снимка: Pexels.com

снимка: Pexels.com

Хората обичат и очакват същото в замяна. Но ако обичаш заради самата любов, то ти си нечий ангел-хранител.

Може ли ангелите да ни помогнат с любовните взаимоотношения? И как точно да получите ангелска подкрепа, за да откриете своята сродна душа или да разрешите семейните си проблеми?

Избор на партньор с ангелска помощ

Не би ли било прекрасно, ако ангелите можеха да ви помогнат да изберете идеалната си половинка, без да се налага да казвате и дума, да се впускате в лов, да рискувате и без да се притеснявате за външния си вид? Представете си какво би било, ако имахте способността да се спирате на определен мъж или жена от разстояние и да сте сигурни, че той или тя ще ви подхожда.

Е, всичко това е възможно. Чрез енергията на вашия ангел хранител вие можете успешно да виждате аурата на другите хора. Ангелът ще ви помогне да намерите човек, чиято аура е съвместима с вашата, и така ще имате гаранция, че това е подходящият партньор за вас.

С ангелско съдействие ще развиете дарбата да виждате и тълкувате различните аури, използвайки списъка, който аз получих от моите собствени ангели и който публикувам в тази глава.

Какво представлява аурата? Ние, хората, сме изградени от електрически импулси, и като всяко друго електрическо устройство създаваме енергийно поле около себе си. Именно това е аурата. 

Когато се запознаете с някого, и веднага се почувствате отблъснати от него, нищо чудно аурите ви да не са съвместими. От друга страна, привличането от пръв поглед и липсата на неудобство, когато дадена личност навлиза в личното ви пространство, означава, е с човека сте в енергийно равновесие.

Ангели за всеки ден – Джени Смидли, jennysmedley.co.uk

Издателство: Ентусиаст, enthusiast.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Ако единствената молитва, която някога сте изричали в живота си, е била „Благодаря ти“, това е достатъчно. 

Благодаря за цялото добро, което присъства в живота ми!

Щастието да си полезен идва, когато помагаш без да очакваш нещо в замяна

Акцент на деня…

Убеден съм, че пречките идват, за да измерят колко силно желаеш нещо. (Лидерът, който нямаше титла - Робин Шарма)

Рядко го осъзнаваме. Всъщност, почти никога. И се отказваме. Отказваме се точно в момента, в който сме на прага да осъществим мечтата си, да променим живота си, дa постигнем... себе си. И забравяме, че най-тъмно винаги е, преди да се съмне. Забравяме, че умората и отчаянието, които изпитваме в момента, не са знаци, с които съдбата ни казва да се откажем, а знаци, че даваме най-доброто от себе си. И че единственото, което трябва да направим, е да поемем дъх, да затворим очи... и да продължим. Да не предаваме себе си. Да не се обръщаме назад. Да не гледаме със страх напред. Да се съсредоточим върху момента сега. Върху това да извадим скритите запаси от енергията си. Върху това да се облегнем на вярата си. Върху това да докажем, най-вече на себе си, че сме по-големи и от най-големите камъни, които се появяват по пътя ти. Защото голямата награда идва за тези, които полагат големи усилия. Които поемат голям риск. Които преживяват голяма трансформация. Тези, които избират да не слушат разума, а да чуят сърцето си. Тези, които се отказват да бъдат като другите - "трезвомислещи", "зрели", непоемащи "непремерени рискове" (та, нали ако рискът е премерен, изобщо не е риск!) и избират да бъдат различни, да бъдат себе си. Тези, които се осмеляват да живеят истински...

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си