Не търси любовта отвъд себе си. Намери я най-напред в теб, а после я раздавай на воля

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Обичай, Откъси
снимка: Pexels.com

снимка: Pexels.com

Човешката душа е книга. Изпишете страниците и с обич и я споделете. Любовта е във всеки от нас! Обичайте!

Аз наричам първото проявление на Природният закон Генерираща полярност. С други думи, това е силата на енергията, която използваме на основно ниво, за да започнем процеса на създаване.

Или какво бихте казали вие – процес на съвместно създаване.

Ние съвместно създаваме реалността, която преживяваме, чрез природните закони.

Може да гледате на първото проявление на Природния закон – Генериращата полярност, – като на силата, която използвате, за да задействате всички други събития, които са на път да се появят в живота ни.

Казано с други думи, силата, която използваме, за да генерираме или да създадем качеството на нашите преживявания. Това представлява Генериращата полярност.

Позитивното проявление на Генериращата полярност е Любовта. Тук не става въпрос за онази любов, за която много хора си мислят.

Не става въпрос за семейна любов. Не става въпрос за любов в една връзка. Не става въпрос за холивудски вариант на любовта. Не става въпрос за вариант на любовта от любовните романи. Аз наричам любовта-съзнание. Любовта е силата, която ни помага да прострем съзнанието си и да се отворим към Истината.

Хората вероятно си мислят, че трябва да я покажат прегръщайки и целувайки се. Но любовта се намира във всеки един индивид. Тя не зависи от никой друг човек. Можете да изразите любовта си чрез друг човек, няма проблем за това, не казвам, че е нещо лошо. Напротив, това е нещо страхотно, ако присъства в живота ви. Дефиницията на ЛЮБОВТА (с главни букви), която давам тук, не е това. Това е силата, която отваря съзнанието ни, тя е разцъфващото проявление на съзнанието ни.

Позитивният аспект на Генериращата полярност е ЛЮБОВТА. По отношение на Природния закон, любовта трябва да се разглежда като експанзивната сила на съзнанието. Това е силата, която ни помага да се отворим за истината и да увеличим осведомеността си.

 

Природният закон – Марк Пасио, whatonearthishappening.com/bio

Издателство: Сребърно звънче, srebarnozvanche.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Защо сродните души са наши учители, но не и наши спътници?

Смисълът на живота е в това да споделяме любовта си с другите

Коя е нашата духовна половина или нашият пламък-близнак?