Целта трябва да ви плаши малко и да ви вълнува много!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: thedesigninspiration.com

снимка: thedesigninspiration.com

Създайте живота, в който нямате търпение да се събудите!

Преди години написах една книга, „Вдъхновение“. Тази дума се състои от две части: „в-дъхновявам“, и означава „в духа“. Преди няколко хилядолетия на тази планета имало един мъдър учител Патанджали, който казва: „Когато сте вдъхновени от велика цел, от изключителна идея, вашите мисли разчупват оковите. Умът ви престъпва границите, съзнанието ви се разширява във всички посоки и вие се понасяте в нов, великолепен, чудесен свят“.

Всъщност, искам да ви попитам във връзка с неговите думи когато сте вдъхновени, не оживяват ли у вас латентни сили, способности и таланти? Не установявате ли, че сте по-силни, отколкото изобщо сте били способни да си представите? Все едно сте почти Бог, или Първопричината, Тао, или Божествено съзнание -независимо какво име избираме за Извора на енергия, за който говорите и от чието име се обръщате към нас.

В последно време обясняваме този феномен по следния начин: когато се събудите сутрин, вие притежавате потенциала да пребивавате в най-висока честота, защото по време на съня инерцията на вашата точка на привличане е била преустановена.

Затова, в първия момент след събуждането си в преди да започнете да прехвърляте през ума си хипядите неща, които са се объркали вчера, вие разполагате с най-голяма сила да се синхронизиране с Чистата позитивна енергия.

Ако насочите вниманието си към нея и позволите на потенциала да се активизира, вие се синхронизирате с онзи съзнателен Извор на енергия, който във всеки момент вижда ясно какво правите. Това не се случва от само себе си. Би следвало да се фокусирате върху тази проекция. Така най-уместно може да се опише вдъхновението.

С други думи-Изворът е там, достъпен винаги, за всички. Ние винаги сме там. Когато осъзнаете присъствието на Извора и няма вибрация, която да попречи на синхронизацията ви с Него, вие изживявате великолепни моменти. Може да го правите непрекъснато. Хората наричат онези, които го умеят, „вещи“. Но всички са способни на това. Въпрос на умение  да се фокусираме. Това е.

Съ-творение от най-висок порядък, Уейн Дайър, Естер Хикс, drwaynedyer.comabraham-hicks.com

Издателство: Бард, bard.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Брайън Трейси: Това, което мислите за себе си, се превръща в това, което сте

Можем да постигнем всичко, стига да го искаме достатъчно силно!

Щастието не е място, където стигаш, а състояние, което създаваш