Ако осъзнаете колко мощни са мислите ви, никога няма да мислите негативно отново!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: all-free-download.com

снимка: all-free-download.com

Нашите мисли създават нашата реалност – поставяйте фокуса си в посоката, в която се стремите да отидете.

-Трябва ли постоянно да осъзнаваме мислите си? Искам да кажа, че те просто се появяват и…

-Не, но трябва да обръщате внимание на чувствата си. Ако го направите, когато започнете да следите кое не съответства на Извора във вас, ще деловите пустота. „Пустота“ е уместно описание. Случилото се е именно пустота. Отклонили сте се от динамиката в Извора.

-Удивително, наистина. Преди години, когато за първи път се сдобих с мобилен телефон, се наложи да въведа съобщение в телефонния секретар, а навремето това не беше толкова лесно. Съобщението гласеше: „Аз съм Уейн Дайър. Искам да се чувствам добре. Затова, ако съобщението ви не е с подобна цел, набрали сте погрешен номер. Може да се обадите на доктор Фил или на никой друг-на някого, който държи да чуе лоши новини“. Съобщението още стои в телефонния ми секретар. Искам да се чувствам добре.

-Същото е и с посланието на Извора.

-Точно така. Затова, споходят ли ни мисли,от които се чувстваме зле-имаме връзка, с някого, заради който не се чувстваме добре; заемаме длъжност,на която не се чувстваме добре-дали Изворът на енергия ще ни предложи събития в съответствие с онова, което мислим и заради което се чувстваме зле, заради което се чувстваме ужасно?

-Това идва от Извора. Тук не говорим за уроците, които той преподава.

-Имам предвид хората в живота ни по силата на споменатата вече синхроничност.

-Каквото и да се случва, винаги е за ваше добро-винаги.

-Следователно, нашите чувства са нашият критерий. Какво усещане пораждат и в тялото ми? И ако това усещане не е приятно, не би ли следвало незабавно да се върна към онази изначална мисъл, независимо каква е тя, допуснала да се случи подобно нещо? Бих искал да разбера дали е възможно винаги, неизменно, да се чувстваме добре?

-За да ви предложим своеобразно обяснение, бихме казали, че когато у вас се породи някаква мисъл, Изворът, който ви следва неотстъпно, разсъждава с вас, живее с вас и споделя с вас същата представа за нещата.

-Важно беше да чуем това.

-Ако се чувствате добре, мислите ви са в синхрон с онова, което Изворът мисли за вас. Ако не се чувствате добре, вие излизате от познатото на Извора русло. Би следвало да разберете, че вие сте онзи, който е отключил желанието. Вие казвате на Извора кой сте и какво желаете. С други думи, вие сте творецът на своята реалност. Изворът единствено задържа вибрационната честота на онова, което искате. Не е възможно да пожелаете нещо разрушително за някой друг и същевременно да изпитате добро усещане, защото ако дадете израз на подобно намерение, ще се отклоните от вибрацията на Извора и ще се изпълните с пустота. Просто е. Всъщност, важното е да обръщате внимание на чувствата си и да мислите по-осъзнато. 

Съ-творение от най-висок порядък, Уейн Дайър, Естер Хикс, drwaynedyer.comabraham-hicks.com

Издателство: Бард, bard.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Ако изберем да се чувстваме добре, ще привлечем най-добрите преживявания

Когато се чувстваме зле, отхвърляме даровете на Вселената

Ти си този, който създава щастието. И започни от днес!