Всичко, което можете да си представите, може да бъде постигнато!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: pexels.com

снимка: pexels.com

Преди да направите нещо, което не сте правили досега, трябва да си го представите!

Веднага започнете мисловна игра със себе си-свикнете да визуализирате, че притежавате огромно богатство. Набележете онова, което ще сторите с парите си, а след това си представете как ги използвате. Тъй като подсъзнанието ви не може да направи разлика между физическата дейност и визуализацията, това упражнение бързо ще ви помогне да развиете и съзнание за богатство. Един от всевалидните закони на съществуването ви е, че трябва да притежавате нещо на умствено ниво, преди да се сдобиете с него на физическо!

Също така трябва да приемете факта, че всеки говори на себе си някои дори го правят на висок глас. Следователно винаги, когато водите разговор със себе си, си повтаряйте колко е хубаво да си богат. Поздравете се, че сте се сдобили с богатство, и се опитайте да чуете поздравленията на другите. Разберете, че макар това да ви прилича на игра, вие правите едно от най-разумните неща-стремите се към желания резултат, като действате от по-висок към по-нисък потенциал.

Започвате програма за самоусъвършенстване. Предстои ви да научите, че y вас се крие много повече от онова, което се вижда c просто око, и трябва да разберете „скрития фактор на личността си“, ако искате да се развиете според желанията си. Истината е, че никога няма да виите по-голямата част от съществото си, тъй като то е нефизическо. Всъщност много скоро ще осъзнаете, че живеете едновременно на три нива на съществуване-духовно, интелектуално и физическо.

За да разберете тази абстракция по-добре, имайте предвид, че живеете едновременно на три нива на съществувание.

* Духовното ниво на мисленето (най-високият потенциал)

* Интелектуално ниво на идеите (среден потенциал)

* Физическо ниво на резултатите (най-ниският потенциал).

Следователно, като изпълнявате онова, което предложих, вие просто използвате „божествената си природа“, за да се спрете на желаните мисли (например: „Парите са нещо хубаво“, „Обичам хората и използвам парите“, „Парите са мой слуга, господарят съм аз“), които ще ви помогнат да изградите идеята. В нашия случай идеята е „значително лично богатство“ или „истински финансов успех“. Бъдете напълно сигурни, че идеите въобще, не само тази за „финансов успех“, не се създават сами; личността ви трябва винаги да бъде част от този процес като насочвате мислите, които могат да бъдат използвани за изграждането на една идея. Тъкмо това превръща хората в „богоподобни създания“, или по-точно казано, в творчески създания най-висшата форма на съществуване! И така, като запазите и задържите тази прекрасна идея за финансов успех, накрая ще я принудите да се прояви в живота ви (с други думи, ще има резултат), докато четете книгата, ще разберете.

 

Ти си роден богат, Боб Проктър, proctorgallagherinstitute.com

Издателство: Бард, bard.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

За да чувстваш щастлив, трябва да се занимаваш не с печеленото на пари, а с работата, от която получаваш щастие!

Прави всичко с любов-така всеки ден от живота ти ще бъде успешен!

Да печелиш пари от труда си не е лошо. Лошо е, когато продаваш труда си за пари …