Победителите визуализират наградите от своя успех преди да са го постигнали!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Откъси, Осъзнавай | 0 Коментара
снимка за фон: reddit.com

снимка за фон: reddit.com

Отделяйте време всеки ден, да визуализирате различен детайл от перфектното си бъдеще.

МАРК ВИКТОР ХАНСЕН: Всеки от нас може да повдигне самоуважението си вътрешно и духовно, като украси своя „център за домашни забавления“, наречен съзнание, чрез пpoцес на визуализация, извършена със затворени очи. Вижте себе си такъв, какъвто искате да бъдете, а не такъв, какъвто сте. Трябва да излезете от пространството на пълно оползотворяване на своя Дар. Оперативният предлог е „от“. Трябва да бъдете там, преди да излезете оттам.

Когато визуализирам, аз влизам в тайното си място и виждам себе си на сцената на въображението. Виждам се силен, здрав, щастлив, сияйна душа, от която се излъчва самоувереност. Виждам се как говоря пред прекрасна публика, която наистина разбира думите ми. Усещам как думите ми задействат вътрешната светлина на слушатели ми и водят до резултатите, които  желая да получа. Виждам се в медиите как казвам точно това, което аудиторията трябва да чуе. Виждам как хората излизат и купуват книгите или другите неща, които продавам.

Ако осъществявате подобна вътрешна визуализация, която може да продължи от няколко секунди до няколко минути, и тръгнете от крайния резултат, ще започнете да я осъществявате с удивителен успех, защото тя трябва да се случи вътре, преди да може да се случи навън. Това, което вдълбавате, винаги е това, което изразявате.

 

Открий своя дар – Шайен Джой Азис, Деймиън Лихтенщайн, discoverthegift.com

Издателство: Бард, bard.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Животът е огледало, което винаги отразява това, коет правите със себе си!

Най-важното в живота ни е пред очите ни, но често не го виждаме!

Не е нужно да си богат, за да бъдеш щедър!

Акцент на деня…

Защо да ти се сърдя? Ако си правя труда да се ядосвам на всеки, който постъпва нечестно с мен или пък прояви неблагодарност, целият ми живот ще си отиде в убийствен гняв... (Черната кутия - Амос Оз)

Трудно е да простиш. Трудно е да преглътнеш. Трудно е да продължиш. Но не го ли направиш, обричаш душата си на агония. Гневът, дори и справедлив, единствено и само ти напомня за болката, която си преживял в миналото. Пренася я в настоящето. И заплашва да я пренесе и в бъдещето. Гневът не е сила. Желанието за реванш не е смелост. Сила е да простиш. Смелост е да продължиш. А мъдрост... да направиш всичко това с ясното съзнание, че не го дължиш на другия, на този, който те е наранил. Дължиш го на себе си...

 

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си