Мислете и привличайте положителното към себе си!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай | 0 Коментара
снимка: wallpapersok.com

снимка: wallpapersok.com

Използвайте закона за привличането, задвижете хора, събития и обстоятелства! Реалността зависи от мислите ни. Целенасочено изберете положителното и бъдете готови да го получите. В следващия откъс от книгата „Да живееш с принципите на Рейки“, Пенелопи Круест ни показва как ясно да заявим желанията си и да не допускаме да ни сервират от разваленото мляко.

По същество вие сте един магнит. Привличате както със съзнателните, така и с подсъзнателните си мисли, затова притегляте към себе си хората в своя живот, своя дом, работата, колата, богатството или бедността и т.н. Така хората, които мислят негативно, привличат негативни неща. Един мой роднина е убеден, че всяко електрическо, електронно или механично нещо, което ще си купи, ще се развали. И познайте какво – наистина се разваля! Моя приятелка непрекъснато повтаря, че почивките й винаги са кошмарни – и всеки път се връща с разкази за ужасни квартири, за развалено мляко, от което е получила разстройство, и често с превързан или гипсиран крайник в резултат от някое падане.

Използване закона за привличането

Тъй като законът за привличането реализира всяко наше искане, процесът на неговото използване е много лесен:

ИСКАШ – ВЯРВАШ – ПОЛУЧАВАШ

ПОИСКАЙ.  Решете, във възможно най-големи подробности, какво искате да притежавате, да бъдете или да правите и съставете ясна картина в ума си за него.

ПОВЯРВАЙ.  Много е важно да вярвате, че ще го получите и че това, което искате, вече е ваше на енергийно ниво. Трябва да си представите, да се държите и да действате, сякаш желаното вече е факт, да го превърнете в свое убеждение, да говорите и мислите, че вече сте получили това, което сте поискали. Когато излъчите чистотата за неговото получаване, законът за привличането задвижва хора, събития и обстоятелства, така че наистина да го получите.

ПОЛУЧИ.  Също толкова важно е да се чувствате добре, да вярвате, че заслужавате да притежавате това, което сте поискали, и да мислите за всички предимства, които то ще ви донесе. Почувствайте начина, по който ще се чувствате, когато желанието ви се реализира, и бъдете готови за този момент. Бъдете благодарни предварително, изпитвайте предварително благодарност за него.“

 

Да живееш с принципите на Рейки – Пенелопи Круест, reiki-quest.co.uk

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Най-лесният начин да получиш онова, което искаш, е да помагаш на другите да получават онова, което искат

Привличаш към себе си онова, за което мислиш най-често

Светът е проекция и отражение на нас, ние сами създаваме своята реалност!

Акцент на деня…

Защо да ти се сърдя? Ако си правя труда да се ядосвам на всеки, който постъпва нечестно с мен или пък прояви неблагодарност, целият ми живот ще си отиде в убийствен гняв... (Черната кутия - Амос Оз)

Трудно е да простиш. Трудно е да преглътнеш. Трудно е да продължиш. Но не го ли направиш, обричаш душата си на агония. Гневът, дори и справедлив, единствено и само ти напомня за болката, която си преживял в миналото. Пренася я в настоящето. И заплашва да я пренесе и в бъдещето. Гневът не е сила. Желанието за реванш не е смелост. Сила е да простиш. Смелост е да продължиш. А мъдрост... да направиш всичко това с ясното съзнание, че не го дължиш на другия, на този, който те е наранил. Дължиш го на себе си...

 

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си