Повярвайте, че успехът е единствената ви опция!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Вярвай, Откъси
снимка за фон: bostonherald.com

снимка за фон: bostonherald.com

За да можем да успеем, първо трябва да повярваме в себе си. Повярвайте, че можете, че зазслужавате и че ще постигнете успеха!

В материален план успехът означава постигането на желания резултат. За добро или за лошо, космическата енергия подкрепя вашата свободна воля по силата на едни и същи закони.

Най-лесният начин да постигнете материален успех е да използвате Закона за вниманието. Бъдете наясно c това, което искате, поддържайте необходимата увереност и решителност, след това работете упорито за изграждането на тази картина. Концентрирайте се непрекъснато върху нея. Ако използвате този закон за да постигнете целта си, не можете да си позволите и една негативна мисъл. Дори нещо повече, не можете да си позволите нито една негативна представа.

Вашите вярвания и убеждения създават енергия, която вибрира около вас. Успехът идва, когато вярвате в себе си. Следете за своите убеждения и внимателно се освобождавайте от онези, които не допринасят за постигането на вашите цели.

За успех в любовта следете за своите вярвания относно любовта. Тези, които водят до успех, са: “Аз съм обичлив, вярвам на хората, отзивчив съм към опитите за установяване на контакт от страна на другите хора, аз съм с открито сърце и съм искрен с хората, аз съм отпуснат и вярвам, че съм изпълнен с любов.”

Вярваният а, които водят до успех в бизнеса, са: “Мога да вярвам на хората, заслужавам да постигна успех, заслужавам да притежавам хубави неща, мога да се справя с всичко”

В духовен план успехът означава да вярвате в себе си, да правите най-доброто, на което сте способни, и да постигате най-добрите резултати за всички хора.

 

Духовните закони – Даяна Купър, dianacooper.com

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Никога не се предавайте, защото големите трудности са стъпало към големите победи в живота!

Работата на нашия живот: Да се усъвършенстваме, да се учим и да израстваме духовно

Представи си, че в теб живее Ангел…