Повярвайте, че успехът е единствената ви опция!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Размисли, Вярвай | 0 Коментара
снимка за фон: bostonherald.com

снимка за фон: bostonherald.com

За да можем да успеем, първо трябва да повярваме в себе си. Повярвайте, че можете, че зазслужавате и че ще постигнете успеха!

В материален план успехът означава постигането на желания резултат. За добро или за лошо, космическата енергия подкрепя вашата свободна воля по силата на едни и същи закони.

Най-лесният начин да постигнете материален успех е да използвате Закона за вниманието. Бъдете наясно c това, което искате, поддържайте необходимата увереност и решителност, след това работете упорито за изграждането на тази картина. Концентрирайте се непрекъснато върху нея. Ако използвате този закон за да постигнете целта си, не можете да си позволите и една негативна мисъл. Дори нещо повече, не можете да си позволите нито една негативна представа.

Вашите вярвания и убеждения създават енергия, която вибрира около вас. Успехът идва, когато вярвате в себе си. Следете за своите убеждения и внимателно се освобождавайте от онези, които не допринасят за постигането на вашите цели.

За успех в любовта следете за своите вярвания относно любовта. Тези, които водят до успех, са: “Аз съм обичлив, вярвам на хората, отзивчив съм към опитите за установяване на контакт от страна на другите хора, аз съм с открито сърце и съм искрен с хората, аз съм отпуснат и вярвам, че съм изпълнен с любов.”

Вярваният а, които водят до успех в бизнеса, са: “Мога да вярвам на хората, заслужавам да постигна успех, заслужавам да притежавам хубави неща, мога да се справя с всичко”

В духовен план успехът означава да вярвате в себе си, да правите най-доброто, на което сте способни, и да постигате най-добрите резултати за всички хора.

 

Духовните закони – Даяна Купър, dianacooper.com

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Никога не се предавайте, защото големите трудности са стъпало към големите победи в живота!

Работата на нашия живот: Да се усъвършенстваме, да се учим и да израстваме духовно

Представи си, че в теб живее Ангел…

Акцент на деня…

Убеден съм, че пречките идват, за да измерят колко силно желаеш нещо. (Лидерът, който нямаше титла - Робин Шарма)

Рядко го осъзнаваме. Всъщност, почти никога. И се отказваме. Отказваме се точно в момента, в който сме на прага да осъществим мечтата си, да променим живота си, дa постигнем... себе си. И забравяме, че най-тъмно винаги е, преди да се съмне. Забравяме, че умората и отчаянието, които изпитваме в момента, не са знаци, с които съдбата ни казва да се откажем, а знаци, че даваме най-доброто от себе си. И че единственото, което трябва да направим, е да поемем дъх, да затворим очи... и да продължим. Да не предаваме себе си. Да не се обръщаме назад. Да не гледаме със страх напред. Да се съсредоточим върху момента сега. Върху това да извадим скритите запаси от енергията си. Върху това да се облегнем на вярата си. Върху това да докажем, най-вече на себе си, че сме по-големи и от най-големите камъни, които се появяват по пътя ти. Защото голямата награда идва за тези, които полагат големи усилия. Които поемат голям риск. Които преживяват голяма трансформация. Тези, които избират да не слушат разума, а да чуят сърцето си. Тези, които се отказват да бъдат като другите - "трезвомислещи", "зрели", непоемащи "непремерени рискове" (та, нали ако рискът е премерен, изобщо не е риск!) и избират да бъдат различни, да бъдат себе си. Тези, които се осмеляват да живеят истински...

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си