Съзнателно заявете намеренията си, което ще фокусира вашето тяло, ум и дух

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси

97

Съществуват три начина за проявяване на реалността – подсъзнателно, по избор или с вдъхновение. Когато съзнателно изберем намеренията си, ставаме по-силни. А удивителните нови идеи се получават, когато останем спокойни и с будно съзнание.

През 2006 г. проведох частно събитие, наречено „Отвъд проявлението“. На него обясних, че има три начина да проявите своята реалност:

1.По подразбиране: Ако не участвате в живота си съзнателно, вашата реалност ще бъде създадена от дейстивята на другите и от собственото ви подсъзнание. Това е начин на живот без пробуждане.

2.По избор: Можете съзнателно да заявите намеренията си, което ще фокусира вашето тяло, ум и дух, за да поемат в определена посока. Това е по-добре от намерението по подразбиране, защото сте по-пробудени и по-силни.

3.С вдъхновение: Тук вие позволявате на Божествената сила или Нулата да ви дадат нови идеи. Може да ви се стори, че те идват от нищото. Ако се отпуснете и останете спокойни, но в съзнание и будни, можете да получите удивителни нови идеи. Това е вълнуващ и по-просветен подход към живота.

Намеренията все пак са могъщи. Можете да възнамерявате всичко, което поискате, но е по-разумно да оставите Божествената сила да ви даде това, което сте заявили – или нещо по-добро. Тук властва вдъхновението.

 

В нулата – зоната на абсолютната неограниченост – Джо Витале, mrfire.com

Издателство: Локус, locus-publishing.com

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Мислите ви формират вас… и света около вас