Ваше право е да изпитвате любов!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: wallpapercave.com

снимка: wallpapercave.com

Всичко започва във Вашия ум! С правилната нагласа на ума, може да постигнете всичко!

„Ако промените мнението си за нещо и безусловно поддържате това ново мнение, нещото също трябва да се промени и това наистина ще стане. “

Емет Фокс

Вие сте създатели на вашия свят. Всичко, което мислите, чувствате и изразявате, буквално се изстрелва към Вселената и прокарва пътя пред вас. Мисълта е като вълничките, които камъчето създава, когато го хвърлите във водататя се движи от вас навън, като раздвижва и променя заобикалящата ви среда. 

Вашите мисли създават вълни в живота ви. Така, както вълните се движат на приливи и отливи, по същия начин вашите мисли се връщат към вас. По тази причина е добре да избирате мисли, които работят за вас, а не срещу вас. 

Ние знаем, че нашите мисли са израз на нашите чувства и че когато мислим за нещо, което обичаме, ние се чувстваме вътрешно добре. Освен това знаем какво означава да ни измъчва нещо от миналото ни. Ако продължаваме да мислим за него, можем да бъдем доведени до състояние на дълбоко отчаяние.

За пръв път чух за промяна на мислите от Луиз Хей. Тя беше една от първите духовни автори, които четях, и веднага я заобичах. С авторската си книга, която може да промени живота ви, Луиз ни помага да осъзнаем, че ние буквално пишем своята собствена история можем да изберем да мислим с любов за живота си или да се сковаваме от страх. По същество това зависи от нас, но ние знаем, че единият избор ще бъде по-добър от другия. 

Наскоро имах лекция във Фрайбург, Германия и една дама ме помоли за някои насоки в живота. Тя искаше да знае дали нейната карма е да прекара остатъка от живота си без партньор. Тя седеше на първия ред с трите си деца в тийнейджърска възраст, и когато я погледнах, сърцето ми се изпълни с любов. Веднага разбрах какво се случва с нея тя постоянно се разочароваше от живота си и от личните си взаимоотношения. Когато се настроих към вибрациите й, аз осъзнах, че в ума и в живота й се разгръща някаква подсъзнателна история.

Марион се развела след дълъг неуспешен брак. Съпругът й изневерявал и прекарвал повече време „в офиса“, отколкото с Марион и техните деца. В крайна сметка той разочаровал семейството си, което отчаяно търсело неговата любов и одобрение, а отхвърлянето беше започнало да се отразява на Марион на емоционално ниво. Въпреки че външно тя беше голям източник на сила за семейството си, вътрешно се чувстваше безполезна и сама.

Когато се настроих към нейната енергия, почувствах, че тя сама си разказваше една история, която беше много по-мрачна от истината: тя си казваше, че не е добра жена и сигурно е направила нещо нередно. И в същото време се чувстваше жертва и всеки ден се питаше: „Защо това се случва на мен?“ И дори: „Какво съм направила, за да заслужа това?“

Разговарях с нея възможно най-дипломатично за сегашните й мисли и положение и добавих, че знам как точно да ги промени.

Усещах как ангелите на Марион я подкрепят и знаех, че я възхваляват в песни. Те искаха да й благодарят за това, че е лоялна и поставя семейството си на първо място. Казах й го и добавих какъв прекрасен човек е тя. 

После открих мисловния процес, който в крайна сметка беше застанал между Марион и нейната любяща и подкрепяща връзка.

Вие толкова сте свикнала да бъдете отхвърляна и наранявана в брака си, че сега предварително го очаквате за всичките си връзки, казах й аз. Ето защо в живота ви не се е появила стабилна никаква връзка защото сте очаквали да бъдете наранена, а вие сте сигурна, че не искате това да се случи отново. Така сте изградили огромни стени около сърцето си и те блокират любовта, която заслужавате. Вижте, приятелко, вие заслужавате да обичате и да бъдете обичана. Не е нужно да правите нищо, за да може това да ви се случи, не трябва да „работите здраво“, за да го получите. Ваше Божествено право е да изпитвате любов! 

В този момент Марион се разрида и освободи голяма част от болката, която задържаше в себе си. С духовното си зрение виждах как сенчестата енергия (създадена от нейния собствен ум) я напуска, а на нейно място навлиза златна светлина и я обгръща. Това символизираше повишаването на вибрациите й.

Марион ми каза:

Вие сте прав, аз отчаяно искам връзка, но имам чувството, че просто ще бъде наранена отново, затова ми звучи логично, че това действа като препятствие. Но аз съм готова да променя начина, по който мисля, и съм ви благодарна, че ми показахте как да го направя. 

Да осъзнаем какво ни пречи да имаме живота, който искаме, винаги е първата стъпка, но това не е чудо. Чудото се крие в способността ни да променим начина си на мислене и да пренапишем вътрешната си история. В този случай Марион трябваше да признае, че е достойна за любов, но също така, че не всеки човек иска да я нарани. Насърчих я да осъзнае, че тя носи силата на любовта, че може да повиши вибрациите си и да си изгради живота, който заслужава.

 

Повишете вибрациите си – Кайл Грей, kylegray.co.uk

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Вие сте съвършени точно, такива каквито сте-с всичките си недостатъци и проблеми, няма нужда да променяте нищо!