Най-невероятното нещо относно чудесата е, че се случват!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Откъси, Осъзнавай | 0 Коментара
снимка: hdwallpapers.in

снимка: hdwallpapers.in

Чудесата се случват на тези, които вярват! Ако вярвате в нещо с цялото си сърце и ум, то наистина ще се случи!


Случват ли се чудеса в живота ви? Вярвам, че всички ние имаме право на тях. 

Чудото е промяна във възприятието това е промяна на начина, по който мислим. То може да бъде нещо много просто например да изберем мисъл, основана върху любовта, вместо мисъл, изпълнена със страх.

Според „Курс по чудеса“, никое чудо не е по-голямо или по-малко от друго, защото всички те се създават чрез промяна в мисленето. Както знаете, аз обичам да отивам малко по-далеч и затова заявявам, че няма значение колко е голямо чудото, важно е колко пространство можете да създадете в живота си за него. 

Чудесата се случват като естествен израз на любовта. Когато не се случват, значи нещо се е объркало. Може да мислите позитивно и да се опитвате да останете съсредоточени върху любовта, но в същото време да не разбирате как нещата могат да се променят.

Вие не бива да позволявате на ума си да попречи на способността ви да проявявате красиви чудеса в живота си – просто трябва да създадете пространство за тях и нека ангелите свършат останалото.

Вибрация на деня 

Днес ви предлагам да създадете пространство за чудесата, които заслужавате в живота си. Ако има ситуация, която се нуждае от чудо, вие трябва да направите първите стъпки и след това нека Вселената ви срещне по средата на пътя.

Вместо да се опитвате да си правите сметки и да се чудите какво трябва да се случи по-нататък или как нещо би могло да се промени, изпълнете ситуацията с любов и след това я предайте на Вселената и на ангелите на Светлината, които танцуват из Космоса. 

Вашата задача не е да вършите чудеса, а само да отворите пространство за тях. Изпратете любов към онези области в живота си, които в момента се нуждаят от чудо, и си представете, че вашият Създател ги държи в ръцете си. 

Вижте как вашите ангели танцуват и ви подкрепят, докато вие приемате чудесата, които заслужавате.

„Днес аз създавам пространство за чудеса.

Разбирам, че не е важно колко голямо е чудото, а колко пространство създавам за него. 

Аз изпращам любов на всички ситуации. в които се нуждая от подкрепа.

Аз си позволявам да се чувствам подкрепян.

Чудесата се случват естествено и аз ги приветствам с отворено сърце.”

Повишете вибрациите си – Кайл Грей, kylegray.co.uk

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Ваше право е да изпитвате любов!

Из „Минута вдъхновение: уроци от книгите и живота“

"Защо ли нещата трябва да се променят, - прошепна Прасчо. Пух помисли, помисли и каза: Така имат възможност да станат по-добри." - "Мечо Пух", Алън Милн

...Промяната не иска да разруши живота ни. Тя идва, за да преподреди живота ни. Размества мозайката, за да нарисува нова картина, по-красива, по-завършена, по-пъстроцветна картина. Картина, в която нещата, които са били излишни, са премахнати. А нещата, които са липсвали, са на мястото си. Картина, която е нашата картина. 
Затова, когато ни се струва, че животът ни се преобръща с главата надолу, нека си напомним, че ние виждаме само отрязък от картината. Цялостната картина я вижда единствено Бог. Нека се оставим в ръцете Му. Нека Му се доверим...
(продължава)

Автор: Гергана Лабова

Помогни на МОСТ за книги да продължи, заделяйки с $1 / месечно.

От наша страна, ще tи предоставим свободен ежедневен достъп до всички публикации в новия ни проект "Минута вдъхновение: уроци от книгите и живота".

Чети на: www.patreon.com/GerganaLabova

(До 10 февруари 2019 всички текстове ще са достъпни за четене.)

Become a Patron!

Сподели мнението си