Тереза Светославова-Алексиева

Културолог, ПР, журналист, преводач и автор на свободна практика. Професионален любител на театър и литература, колекционер на книги и преживявания, пътешественик и ентусиаст. Контакти: svetoslavova@gmx.co.uk
facebook.com/tereza.svetoslavova

МОСТ ЗА КНИГИ

Мария Ковачева

Kазвам се Мария Ковачева. Книгите са ми слабост и често се случва да търся отговори в тях. Изпитвам истинско уважение към авторите, които са отделили от времето си, за да проучат дадена тема и след това да ни поднесат сърцевината й. Радвам се, когато намеря книга, която завладява вниманието ми, замисля ме, разчуства ме или ме подтиква да я обсъдя с някого.

Виктория Кюпова

Завършила съм Българска филология. Обичам да пиша и да пътувам. Мога да прекарам часове взирайки се в природата. Едно от хобитата ми е да правя снимки, наблягайки на детайлите. Смятам, че когато човек е сам и осъзнава тишината наоколо, най-добре разбира себе си. Трябва да се стремим да вярваме, да обичаме и да се раздаваме.

Кристина Иванова

Обичам литературата, музиката и фотографията. Обичам красиви хора, с красиви мисли и красиви занимания. Създател съм на krisstinaivanova.wixsite.com/sandoraphotography – eдно кътче във виртуалното пространство, където можете да видите част от визуализирането на цялата хубост, която ни заобикаля. За контакт с мен: krisstina.ivanova@abv.bg и facebook.com/krisstina.ivanova; facebook.com/sandoraphotography.

Любомир Петров

Здравейте, казвам се Любомир Петров и съм студент по Журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Обичам литературата, книгите и изкуството. Да чета е едно от любимите ми занимания, а писането – то е моята страст. Пиша за всичко около мен, което ме вълнува. Но да пиша за книгите е израз на любовта ми към тях. МОСТ за книги е едно ново предизвикателство за мен, но също така и една голяма възможност. Силно се надявам, че творчеството ми ще представлява интерес за Вас, скъпи читатели и любители на книгата!

За връзка с мен: Facebook: Любомир Петров, имейл: lyubomirpetrov_97@abv.bg

Мая Башева

Искам. Вярвам. Получавам. Благодарна съм. Чувствам. Съм. Ще бъда!!! – Това е тайната на живота ми!

За контакти: facebook.com/mayanitooo; e-mail: mayanito@abv.bg

Йоанна Христова

Здравейте! Aз съм една щастлива майка (както се вижда!) на две прекрасни слънца. В момента съм в майчинство и основното ми задължение е да се грижа за моя малък палавник. Иначе се занимавам с административна дейност. Обичам да пиша, да организирам празненства за моите близки (мечтаq някога да организирам и чуждо събитие, ама… надали!?)… Обичам морето и да приготвям вкусни ястия, когато ми остане свободно време. Имам няколко модни публикации в он-лайн списание. Винаги съм търсила нещо, с което да се развличам от ежедневието, за да се чувствам по-близо до хората около мен. Харесва ми да пътувам, но с деца е доста трудно да се организираш, а и красивите и спокойни места са твърде малко!… Усмивката е нещо, което ме зарежда и затова съм вечно усмихната. Това и търся да виждам, но… вече е доста рядко явление. Доволна съм, че съм заобиколена от прекрасно семейство, с което много се обичаме.

За контакти: facebook.com/joanna.hristova.1; e-mail: a.n.n.y@abv.bg

Ина Фенерова

Ина Фенерова е журналист, редактор, писател… Влюбена в любовта и добротата, в книгите и историите, които ни учат да летим. Вярва, че можем да превърнем живота си в рай, но единственият път към това е първо да създадем рай в самите себе си.

За контакти: Ina.Fenerova@gmail.comfacebook.com/LaLaMiaFelicita

Славина Темелакиева

Работя в сферата на туризма, а в свободното си време обичам да чета книги и да спортувам активно.