МОСТ за книги

Условия за ползване

Авторските статии в mostzaknigi.com,както и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

МОСТ за книги и хората, стоящи зад сайта, не носят никаква отговорност за написаното в публикуваните произведения, както и за читателските коментари към тях.

Копирането на статии от mostzaknigi.com в други сайтове е позволено при следните условия:

Копирането става само след изрично писмено съгласие от страна на редакцията на МОСТ за книги.

Трябва да бъде упоменат като автор mostzaknigi.com заедно с линк към оригиналната страница в сайта mostzaknigi.com и това трябва да стане в самото начало на статията.

Всички линкове от оригинала, които сочат към вътрешни статии, както линковете към издателства, книги, автори и редактори трябва да бъдат запазени.

МОСТ за книги не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт. МОСТ за книги не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретация на информационния ресурс на сайта, като и за информацията, съдържаща се в други сайтове, към които водят линкове от този сайт..

Коментарите на потребителите са ключова част от нашия сайт. Постовете трябва да са написани на български език и да са по темата на статията

Обидни или дискриминационни коментари на читатели по повод на пол, възраст, език, произход, религия или идеология ще бъдат заличавани.

Съдържание, което е демагогско, сексистко, призоваващо към насилие, съдържащо заплахи, оскърбително и/или расистко ще бъде незабавно заличавано. Запазваме си също така и правото да блокираме Вашия акаунт незабавно и за постоянно.

Потребителите носят пълна отговорност за своите коментари/постове.

МОСТ за книги си запазва правото да променя и допълва съдържанието на настоящите правила и условия за ползване.