Спечели ултратънък и лек eлектронен четец с МОСТзакниги и PocketBook! Ето как…

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: PocketBook, Препоръчано
снимка: PocketBook

Приятели, имаме удоволствието да анонсираме съвместната инициатива на МОСТзакниги и PocketBook – конкурсът за електронния четец PocketBook Basic Lux 2. За да участвате и вие, е нужно просто да споделите с нас любимите си цитати от любима ваша книга. Ето как да го направите…

  • Изберете любима книга
  • Изберете минимум 5 цитата от нея
  • Качете ги на нашата ФБ страница facebook.com/MOSTzaknigi (Ще откриете тази публикация, „закачена“ на стената ни. Споделете избраните от Вас цитати като коментар отдолу. NB! Нека всички цитати от една книга да са оформени като един коментар.)
  • Не забравяйте да упоменете: заглавието на книгата, авторът, както и кой цитат да бъде използван за заглавие!
  • За да увеличите шанса си, може да участвате с повече от една книга. Важно е единствено цитатите от всяка книга да са качени като отделен пост на нашата ФБ страница.

Важно: Може да използвате книга, която вече е избрана от друг участник,  но не може да използвате същите цитати.

На 4 юли 2020 г. ще качим всички ваши текстове в отделен албум във ФБ страницата ни. Всеки текст, изпратен от вас, ще бъде оформен като отделна публикация със заглавие – посоченият от вас цитат. Албумът с всички текстове ще бъде „закачен“ на ФБ стената ни за един месец. Това ще е и времето за гласуване. Авторът на публикацията, събрала най-много споделяния между 4 юли и 4 август 2020 г. вкл., ще получи на посочен от него адрес в рамките на България електронния четец PocketBook Basic Lux 2. Победителят ще бъде обявен на 5 август 2020 г.

Най-силните публикации (заедно с тази на победителя, разбира се)
впоследствие ще бъдат публикувани в сайта ни mostzaknigi.com, заедно с профил-представяне на участниците.

Успех на всички! И приятно е-четене!

снимка: Pocketbook

PocketBook Basic Lux 2 е изключително компактен, с размери само 161,3 × 108 × 8 мм. Тежи едва 155 гр! За сметка на това разполага с 8GB вградена памет и слот за microSD карти, който дава възможност за разширяване на паметта до 32 GB. Екранът E Ink Carta™ с HD разделителна способност (758 × 1024) осигурява безопасност и комфорт за очите дори след часове четене. Предното LED осветление позволява да четете дори на място със слаба светлина. Четецът поддържа 17 формата за книги без необходимост от конвертиране и 4 графични формата: JPEG, BMP, PNG, TIFF.

Подробна информация за PocketBook Basic Lux 2 ще откриете тук: pocketbook-int.com/bg/products/pocketbook-basic-lux-2

Още за продуктите на PocketBook вижте на pocketbook-int.com/bg, както и във ФБ страницата на компанията: facebook.com/PocketBook