Дорийн Върчу: Вашите намерения създават вашите изживявания

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Вярвай, Откъси

снимка: htautilities.co.uk

Внимавайте на какви честоти вибрирате. Защото такава реалност ще създадате… Затова забравете за новините, изпълнени с насилие и трагедии. Не канете отрицателната енергия в живота си. Поканете отпимизма и любовта!

Фактът, че вие сте тук, в човешкото тяло означава, че вие сте един победител. Бог е избрал вас, да дойдете тук, знаейки, че вие имате много дарове и таланти, които ще облагодетелстват другите негови деца.

Ангелите написаха това за вас:

Вие, както всички други, които са въплътени в това време, сте свято и съвършено дете на Бога. Ние разбираме, че вие невинаги се чувствате съвършени и свети и ние разбираме, че вие често действате не по този начин. Няма значение, Бог създаде вашата душа. Тя съдържа Божията същност или Божествената светлина, която никога не може да бъде заличена, замърсена, или душата ви да бъде отнета от вас. Нищо, което вие бихте направили, не може да заличи вашето Божествено наследство.

…Аз вярвам, много хора все още са спящи, за да приемат с уважение знанието за тяхната вътрешна Божественост! Те виждат себе си като едно тяло, плуващо безпомощно като корк, подчинено на течението, да им се каже какво да правят. Обаче Бог и ангелите знаят разликата. Те знаят, че ние създаваме нашата действителност чрез нашите съзнателни решения и намерения.

„Вашите намерения създават вашите изживявания“ – е една от любимите фрази на ангелите. Това, което те искат да кажат, е че нашите очаквания са дълбоко вътре в нашето сърце и ум и създават сценария на филма, който ние изживяваме и наричаме „живот“. Ако вие попитате себе си, преди да влезете в някаква ситуация „Какво наистина очаквам да се случи тук?“, вашето очакване буквално ще ви предскаже какво ще ви се случи.

Ангелите казват, че нашата честота се приспособява съобразно нашите мисли и емоции. Тези които се тревожат, ядосват, завладени от подобни мисли, имат ниска честота, докато тези, които медитират и редовно се молят, имат по-висока честота. Когато нашите честоти се повишат, ние сме привлечени към ситуации, хора, храна и енергии с по-висока честота. Това също означава, че ние няма да сме привлечени към някои от приятелите и събития, които някога са ни очаровали. Вибрации, заобикалящи същността на егото – като гняв, насилие, липса на разум, конкуренция, непочтеност и ревност са крайно низки (като вярвате, че други хора ви контролират, или ги обвинявате за вашето нещастие). Високи вибрации обгръщат духовна умственост, като медитации, молитва, преданост, безкористна служба, доброволчество, лечителска работа, поучаване, споделяне и изразяване на любов.

Нашият вкус се променя като резултат от нашето духовно изследване. Ние сме отвратени от насилието в медиите, променяме и привличането към приятели и любими. Ангелите обясняват много от тези промени като резултат от „промяна на нашите честоти“. Те казват, че всеки човек има вибрационна честота, която за тях е видима, точно както ние гледаме системата на автомобила на един осцилоскоп, или мозъчните вълни на една личност на монитора. Ангелите казват, че нашата честота се приспособява съобразно нашите мисли и емоции. Тези които се тревожат, ядосват, завладени от подобни мисли имат ниска честота, докато тези които медитират и редовно се молят, имат по-висока честота. Когато нашите честоти се повишат, ние сме привлечени към ситуации, хора, храна и енергии с по-висока честота. Това също означава, че ние няма да сме привлечени към някои от приятелите и събития които някога са ни очаровали. Вибрации като гняв, насилие, липса на разум, конкуренция, непочтеност и ревност са крайно ниски. Високи вибрации обгръщат духовна умственост, като медитации, молитва, преданост, безкористна служба, доброволчество, лечителска работа, поучаване, споделяне и изразяване на любов.
Ангелите подсказват, че ние трябва да избягваме състояния на по-ниски вибрации в смисъл и да повишаваме нашата духовна честота. Например да избягваме репортажи в печата и предавания които предизвикват негативизъм. Когато вие четете, гледате или слушате новините, това ви разстройва и променя отрицателно вашата енергия, по начин които е противоположен на това, което вие искате.

 

Лечение с Ангелите – Дорийн Върчу, angeltherapy.com

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.