Провалът не е противоположност на успеха, а част от него!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Книгите разказват притчи
снимка: wallpapersite.com

снимка: wallpapersite.com

Когато трябва да взимат решения, мнозина казват, че чакат знак от Бог. Но трябва да разберем, че в повечето случаи Бог чака знак от нас!

Направо побеснявам, когато чуя някой да казва: „Не мога винаги да давам най-доброто от себе си!” Ако не можете винаги да давате най-доброто, давайте каквото е по силите ви. Важното е да действате. Да вървите напред!

Нерешителните хора са обречени на посредственост. Както вече споменах, когато трябва да вземат решение, хората често казват: „Чакам знак от Бог.”

В повечето случаи Бог чака знак от вас, повярвайте. Да, Бог храни птичките, но не хвърля червейчета в гнездата им. Той вие е дал здрав разум, чрез който да събирате и преравяте информация, както и кураж да достигате до заключения.

Преуспелите личности взимат решения бързо и трудно променят мнението си. Неудачниците взимат решения бавно и лесно променят мнението си.Бъдете действени. Бъдете сърцати и храбри! Не позволявайте на страха да ви смачка.

Страхът пречи на креативността, с която Бог ни е дарил. Страхът вероятно е потискал желанието ви да се грижите за семействата си. Ако е така, трябва да го преодолеете. Съберете силите си и изобличете този самозванец страха той никога не е имал власт над вас. Не се страхувайте от мненията, клюките и брътвежите на всезнайковците. Не се страхувайте от провалите – те са мит. Провалите съществуват единствено за онези, които се предават. Вие няма да се предадете.

 

Седемте решения – Анди Андрюс, andyandrews.com

Издателство: Skyprint, skyprintbooks.com

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Малките всекидневни промени, могат да отразят големи резултати!