Когато започнем да изразяваме любовта си, се случват чудеса

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Размисли, Обичай | 0 Коментара
снимка: Pixabay.com

снимка: Pixabay.com

Ако изпълним молитвите си с любов, ще ни се случат чудеса. 

Всичко във Вселената е вибрация, включително и ние, нашата вибрация влияе на нашата духовна връзка и на ефикасността на нашите молитви. Ако се страхуваме, ние създаваме стена около себе и нашият глас не е стабилен и уверен. Ако изпитваме любов, ние се издигаме към Небесата и нашите молитви стават по-мощни. 

Аз открих, че когато съм на спокойно и центрирано място, моите ясновидски тълкувания и духовното общуване протичат много по-добре. Разбира се, те работят и когато съм съсредоточен, сякаш имам многоизмерна връзка, а не просто връзка.

Ето няколко лесни начина да изпълните вашите молитви с любов.

Освободете се от всяко недоволство

Когато задържаме ядове и недоволство, особено когато те засягат това, за което се молим, има вероятност тези негативни емоции да попречат на ангелите за създаването на отговорите, които търсим.

Възмущението е като барикада, която ни държи затворени в страх и изолация. Кара ни да се чувстваме откъснати от нашия ангел-пазител и най-вече от Бог. От друга страна, когато прощаваме, ние се свързваме отново с нашата истинска духовна същност и осветяваме душата си с любов. Прошката разпръсква мрака, затвърждава вашата воля и ви позволява да погледнете към свят от светлина.

Обградете се със златна светлина

Тъй като ангелите са същества на Светлината, ние можем да привлечем към себе си тяхната светлина като си представим себе си обвити в златна светлина. Златното е цветът на духовното познание и мъдрост. Когато го визуализираме около себе си, ние възпламеняваме нашия дух, достигаме до дълбините на нашето духовно познание и се отваряме за чудеса. Ето какво можете да направите:

  • Седнете с изправен гръб, с крака, допрени до земята, бедрата трябва да се леко раздалечени едно от друго.
  • Отпуснете ръцете в скута, с дланите нагоре.
  • Затворете очите си, вдишайте дълбоко три пъти в слънчевия сплит и докато издишвате, мислено си повтаряйте: „Отпускам се, отпускам се, отпускам се“.
  • Визуализирайте красиво същество от златиста светла, което стои зад вас.
  • Вижте мислено пернатите му крила, които ви обвиват в защита.
  • Представете си как това същество от златиста светлина облива със златна светлина цялото ви тяло, от главата до петите.
  • Позволете на светлината да навлезе във всяка част от вашето тяло. Вижте как тя преминава през кръвта ви.
  • Концентрирайте се върху молитвите си, като използвате утвърдителна форма на ангелската молитва.
  • Кажете вашите молитви.
  • Когато приключите с молитвите си, благодарете на ангелите и отворете очите си.

 

Ангелски молитви – Кайл Грей, kylegray.co.uk

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Джо Витале: Не можеш да продължиш, ако не (си) простиш

Благодарността е чувството, което твори чудеса

Правилната молитва е молитвата на благодарност

Акцент на деня…

Убеден съм, че пречките идват, за да измерят колко силно желаеш нещо. (Лидерът, който нямаше титла - Робин Шарма)

Рядко го осъзнаваме. Всъщност, почти никога. И се отказваме. Отказваме се точно в момента, в който сме на прага да осъществим мечтата си, да променим живота си, дa постигнем... себе си. И забравяме, че най-тъмно винаги е, преди да се съмне. Забравяме, че умората и отчаянието, които изпитваме в момента, не са знаци, с които съдбата ни казва да се откажем, а знаци, че даваме най-доброто от себе си. И че единственото, което трябва да направим, е да поемем дъх, да затворим очи... и да продължим. Да не предаваме себе си. Да не се обръщаме назад. Да не гледаме със страх напред. Да се съсредоточим върху момента сега. Върху това да извадим скритите запаси от енергията си. Върху това да се облегнем на вярата си. Върху това да докажем, най-вече на себе си, че сме по-големи и от най-големите камъни, които се появяват по пътя ти. Защото голямата награда идва за тези, които полагат големи усилия. Които поемат голям риск. Които преживяват голяма трансформация. Тези, които избират да не слушат разума, а да чуят сърцето си. Тези, които се отказват да бъдат като другите - "трезвомислещи", "зрели", непоемащи "непремерени рискове" (та, нали ако рискът е премерен, изобщо не е риск!) и избират да бъдат различни, да бъдат себе си. Тези, които се осмеляват да живеят истински...

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си