Колкото по-конкретна е вашата представа, толкова по-бързо ще я превърнете в реалност!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: subwallpaper.com

снимка: subwallpaper.com

Представете си нещото, което желаете! Вижте го, почувствайте го, повярвайте в него! Изградете ясна представа за него и започнете да го създавате!

Няма граници за това, което можете да сътворите, стига само да можете да го визуализирате. Не се тревожете как точно ще се случи това. Вселената просто ще се промени така, че да сътвори идеята в окото на ума ви. Помнете, че тя твори заедно с вас. Вие просто трябва да задържите в ума си желания от вас образ. 

На егото му е трудно да повярва и приеме тази роля, защото то винаги иска да участва и да контролира абсолютно всичко. Макар и да не играе никаква роля в творческия процес, тази упорита част от вас постоянно се бунтува, за да ви отклони от целта ви. Помнете следното егото ви не създава нищо. Вашият дух, безсмъртният ви и Божествен Аз е творецът. Усмихвайте се на егото си, но не му позволявайте да се меси. Усъвършенствайте способността си да визуализирате, като изберете ясни образи на това, което искате да сътворите. Наблюдавайте останалите, гледайте филми, списания и дори телевизия и четете книги, които да ви помогнат да създавате ярки образи във въображението си. Открийте слабостите си и се опитайте да ги преодолеете. 

 

Уроците на душата и нейната мисия – Соня Чокет, soniachoquette.net

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Най-невероятното нещо относно чудесата е, че се случват!