Промени живота си – безплатен семинар на Лучия Джованини в София!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Срещи | 0 Коментара
снимка: colibri.bg

снимка: colibri.bg

Не можеш да се учиш, ако не грешиш. – Лучия Джованини

Харизматичната Лучия Джованини (luciagiovannini.com/en), често наричана „италианската Луиз Хей“, идва в България по покана на издателство Colibri (colibri.bg). Тя ще проведе миникурс, базиран на бестселъра й „Толкова различен живот”. Италианката, чиито семинари се посещават от хиляди хора по цял свят, ще говори за това как да промениш живота си, как да преодолееш страховете си, как да излезеш от апатията и да започнеш да чертаеш уверено пътя пред себе си. Лучия е убедена, че в основата на всяко израстване е себепознанието, в основата на всяко развитие – вглеждането в себе си. Защото няма как да промениш себе си, ако не познаваш себе си. Няма как да направиш крачката към утрешния ден, ако не стъпиш уверено в днешния.

Лучия Джованини ще гостува в литературен клуб Перото в София (facebook.com/clubPeroto) на 11 ноември от 17:00 ч. Входът е свободен!

Не пропускайте тази среща! Не пропускайте шанса да осъзнаете на какво са базирани страховете ви! Не пропускайте възможността да промените живота си!

Повече за събитието ще намерите ТУК.

Ето и няколко думи за самата Лучия Джованини:

Лучия е писател, психолог и лайф коуч. Уникалните техники за себепознание, които прилага в своята работа, усвоява от духовни водачи от Азия, Африка, Латинска Америка и Океания. Тя се среща с тях по време на своите пътувания и има шанса да се докосне до древно знание и мъдрост, пазени дотогава в тайна. Това обяснява и спецификата на методиката й – комбинация между традиционна психология, практики за мотивация и антични ритуали.  Лучия е основател асоциацията BlessYou!, която се занимава с личностно и социално осъзнаване. Заедно със съпруга й Никола основават „Свободния Университет по еволютивно израстване“, признат от „Международния институт по невросемантика“, и на „Италианския институт по невросемантика“.
Автор е на бестселърите “Толкова различен живот”, “Освободи живота си “ и “Заслужавам най-доброто”, които променят живота на хиляди хора по света.

Акцент на деня…

Убеден съм, че пречките идват, за да измерят колко силно желаеш нещо. (Лидерът, който нямаше титла - Робин Шарма)

Рядко го осъзнаваме. Всъщност, почти никога. И се отказваме. Отказваме се точно в момента, в който сме на прага да осъществим мечтата си, да променим живота си, дa постигнем... себе си. И забравяме, че най-тъмно винаги е, преди да се съмне. Забравяме, че умората и отчаянието, които изпитваме в момента, не са знаци, с които съдбата ни казва да се откажем, а знаци, че даваме най-доброто от себе си. И че единственото, което трябва да направим, е да поемем дъх, да затворим очи... и да продължим. Да не предаваме себе си. Да не се обръщаме назад. Да не гледаме със страх напред. Да се съсредоточим върху момента сега. Върху това да извадим скритите запаси от енергията си. Върху това да се облегнем на вярата си. Върху това да докажем, най-вече на себе си, че сме по-големи и от най-големите камъни, които се появяват по пътя ти. Защото голямата награда идва за тези, които полагат големи усилия. Които поемат голям риск. Които преживяват голяма трансформация. Тези, които избират да не слушат разума, а да чуят сърцето си. Тези, които се отказват да бъдат като другите - "трезвомислещи", "зрели", непоемащи "непремерени рискове" (та, нали ако рискът е премерен, изобщо не е риск!) и избират да бъдат различни, да бъдат себе си. Тези, които се осмеляват да живеят истински...

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си