Божията любов и помощта на Ангелите са тук, за теб. А ти тук ли си за нея?

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Вярвай, Откъси, Препоръчано
0

снимка: gannaingh32.deviantart.com

Където и да се намираме, каквото и да правим, Бог и Ангелите искат да ни помогнат, но първо ние трябва да поискаме от тях да го направят…

Ангелите са тук за да ни учат, че Божията любов отговаря на всички въпроси и призиви. Те са тук, за да ни излекуват от резултатите на страха. Ангелите са могъщи лечители и вие може да работите с тях, за да ускорите техните усилия в лечението… Няма ограничение на излекуващата сила на ангелите. Те могат да ни помогнат да оправим нашите взаимоотношения, въпроси, засягащи кариерата, финанси, домашни проблеми и всички други препятствия, които ни тревожат. Ние само трябва да направим няколко стъпки, за да помогнем на ангелите да ни помогнат.

1. МолетеЗаконът на свободната воля казва, че ангелите не могат да се намесят в нашия живот без нашето специално разрешение. Само по изключение, ако ние сме в животозастрашаваща ситуация, и преди да е дошло нашето време да си тръгнем. Иначе, ние трябва да молим ангелите да ни помогнат.

А как да помолим – може би се чудите? Не е необходимо церемония, за да поканите ангелите да ви помагат. Необходимо е ние само да помислим Ангели! и те незабавно ще отговорят. Вие, като всеки друг, вече имате двама или трима ангели-пазители с вас от раждане до смърт. Нищо, което вие можете някога да направите, да кажете или помислите, може да направи вашите ангели да ви напуснат или да ви обичат по-малко. Тяхната любов към вас е могъща и безусловна!

Или помолете Бог да изпрати ангели за вас, или направо призовете ангелите. И двата начина са еднакви, тъй като ангелите винаги отговарят на Божията воля. И Бог винаги желае ангелите да ни заобикалят и утешават, винаги когато вие помолите.

2. Предоставете проблема – Преди Бог и ангелите да могат да оправят вашата ситуация, вие трябва напълно да им я предадете. Това е нещо като да изпратите едно писмо. Вие трябва да пуснете писмото от ръката си, преди пощенската служба да може да го изпрати. Често ние точно така молим небето да ни помогне. Все още, вместо да помогнем това да стане, ние задържаме положението, поради което блокираме способността на ангелите да се намесят. Ако вие наистина искате помощ, напълно предайте проблема на Бога и на ангелите!

3. Вярвайте в Бог – Ние не трябва да дадем на Бога и ангелите текст, в който да изложим какви стъпки искаме те да направят за разрешаване на нашата ситуация. Вместо това вярвайте, че безкрайната мъдрост и творчество на Бога ще намери много по-мъдро решение, отколкото нашите човешки умове биха могли дори да мечтаят за това. Запомнете: Божието желание е вие да бъдете щастливи!

4, Следвайте Божието ръководство – След като вие сте предали проблема на Бога и ангелите, те може да поискат да направите някои човешки стъпки, за да се разреши проблемът. Тези напътствия ще стигнат до вас чрез глас, в сън, като видение, като знание или като интуитивно усещане. Ако вие не сте сигурни в извора на тези послания, съобщения, помолете Бог за уверение… След като вие сте помолили ангелите за помощ, приемете съобщението, дадено от Бога, което ще ви насочи как да решите вашата смущаваща ситуация. Тези насоки са отговор на вашите молитви и вие трябва да предприемете действия, за да помогнем на Бог да ни помогне.

 

Лечение с Ангелите – Дорийн Върчу, angeltherapy.com

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.