Вие сте магнит и привличате подобното към себе си!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка за фон: pastordanielhill.com

снимка за фон: pastordanielhill.com

Щастието в живота зависи от вашите мисли. Излъчвайте положителна енергия и ще привлечете към себе си чудеса и вълшебства!

Законът за привличането действа на много нива.Ако не сте в хармония с живота, може да привлечете храна, която не ви понася. Ако сте твърде самокритични, си нанасяте леки удари. Може да привличате комари, които да ви хапят. Те са като отражение на енергията, която излъчвате нав ън към света. Ако таите в себе си гняв можете да привлечете нечия атака върху себе си. Тези неща могат разбира се, да представляват и уравновесяване на карма, чрез което се възстановява балансът между доброто и злото в нашите прераждания.

Когато правите нещо, защото чувствате, че трябва или че сте длъжни да го направите, вие не сте свободни. Ще привлечете ситуации и хора, които ще продължат да ви държат в капана на ограниченията. Ако, от друга страна, излъчвате положителна енергия, ще привлечете помощ, когато се нуждаете от нея. Една приятелка ми каза как веднъж се изгубила в една местност. Виляла някакво животно в полето пред себе си и не била сигурна дали е бик или крава. Когато се вгледала внимателно в него, сякаш от нищото изникнала някаква жена и без никакви обяснения й казала: “Крава е, не се притеснявай. Изгубила си се. Ще ти покажа пътя.” Превела я край животното и я извела на пътя. Моята приятелка привлякла помощта, от която се нуждаела в този момент.

 Ако в главата ви се въртят отрицателни мисли, привличате негативни ситуации и хора. Ако имате здравословни проблеми, в момента, в който станете готови да оздравеете, ще привлечете в живота си подходящия лечител. Ако искате някакъв проект да постигне успех, но B себе си се чувствате оттегчени, уплашени или уморени, тази енергия ще работи против успеха на проекта. Винаги, когато нещата не се получат така, както сте очаквали, проверете внимателно своите чувства и ги променете. Тогава ще привлечете онова, от което се нуждаете. След това автоматично ще привлечете към себе си друг тип хора и ситуации.

Ако например искате да имате сериозна връзки, проверете дали изпитвате обич към себе си. В момента, в който започнете истински да обичате себе си, външните обстоятелства ще се променят и вие ще привлечете към себе си някой, който ще ви обича с цялото си сърце.

 Ако непрекъснато подценявате и унижавате себе си и не мислите, че сте добър и достоен човек, ще привлечете в живота си грубиян, който ще се отнася точно така към вас. Напомняйте на себе си своите добри качества и се свържете с човек, който ви цени.

 

Духовните закони – Даяна Купър, dianacooper.com

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Аз не съм това, което ми се случва! Аз съм каквото реша да бъда!

Понякога няма нито следващ път, нито втори шанс. Само сега или никога!

На човек може да се отнеме всичко, освен едно: свободата сам да избира своя собствен път