Не винаги може да сте най-добри във всичко, но винаги може да дадете най-доброто от себе си!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: picturecorrect.com

снимка: picturecorrect.com

Не забравяйте, винаги да давате най-доброто от себе си. Никога не се обезсърчавайте. Никога не съжалявайте!

Първите начинания на повечето предприемачи се провалят знам това от собствен опит, но уроците, които научавате от провалите си, са безценни и ви помагат при следващите ви начинания. Нужно е да бъдете изпълнени с вяра и решителност и да сте наясно, че първите етапи на един прохождащ бизнес са свързани главно с оцеляването му.

Превръщането на една идея в реалност е ключова фаза, която всички предприемачи трябва да овладеят. Опитайте се да видите идеите си през погледа на Вашите клиенти това ще Bи помогне да се ориентирате кои от тези идеи имат шанса да успеят. Също така трябва да прецените внимателно конкуренцията, с която вероятно ще се сблъскате. Когато бях момче, ако бях погледнал моите злополучни коледни елхички през очите на гладните зайци, сигурно щях добре да си помисля, преди да вложа в тях всичките си спестени пари!

Желая Ви успех, драги Фелипе! Моля Ви, посещавайте редовно лекциите си, дайте всичко от себе си и завършете образованието си. Помнете: независимо дали работите за някоя кампания, или развивате собствен бизнес, не жалете сили, работете упорито, следвайте целите си, усмихвайте се – и това ще Ви разкрие пътя към успеха. 

Like A Virgin – Ричард Брансън, virgin.com

Издателство: AMG Publishing, amgbooks.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Не губете времето си, гледайки назад към миналото! Животът върви само на преден ход!