Изречи смело на глас най-съкровеното си желание. Така показваш, че си достоен да го получиш

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Осъзнавай, Откъси
снимка: Pexels.com

снимка: Pexels.com

Ще получиш само това, което кажеш, че искаш… нито повече, нито по-малко!

Едно от проявленията на Природния закон (как действа в живота ни) се нарича Проява или резултата, който ние създаваме. Тънем в познания, а ни липсва мъдрост (или е много-много малко). Проявата може да бъде ред или хаос (онова, което е крайна сметка създаваме)..

Позитивната проява е редът (всички неща, които казваме, че искаме). Проявена доброта. Всичко е наред. Не създаваме сами хаос. Тук ще получим онова, което казваме, че искаме да получим. Но си има изисквания.

Ако ги покрием, получаваме всичко, което сме казали, че желаем. Това е единственият път.

Казвам ви, че това е единственият път.

Никой не иска и да чуе за това. Най-големият страх на човечеството е може би, че Истината е абсолютна. Може би обаче по-големият страх е, че Истината е една. Няма такова нещо като моята Истина, твоята Истина, неговата Истина, нейната Истина, тяхната Истина. Съществува само една Истина и е много важно а отворим сетивата си за нея. Това е най-големият страх на човечеството.

Ето как си представям реда аз. Същества, които са изпълнени със светлина и които се борят един свят на свобода, сътрудничество, познание, суверенитет, вят, в който не сме контролирани. Това е единственото състояние на човечеството. Единственото (което означава духовното) състояние на човешкия вид. То в блокирано да не можем да се проявява, контролирано е, индоктринирано, подложено  на травматични методи.

Позитивното проявление е РЕДЪТ или проявената доброта. Редът представлява всичко онова, което казваме, че желаем. Редът съществува само когато има баланс или справедливост (справедливостта е придържането ни към Природния закон), които са налице само когато Истината е приета и нашето поведение е в хармония с Природния закон. Не може да се прояви по друг начин.

 

Природният закон – Марк Пасио, whatonearthishappening.com/bio

Издателство: Сребърно звънче, srebarnozvanche.bg

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

За да сме щастливи, трябва да се научим да вършим всичко навреме

След време човек се научава…

Време е да спреш да позволяваш на миналото да контролира съдбата ти