Изобилието идва в живота ви по прекрасни начини всеки ден!

Автор: МОСТ ЗА КНИГИ | Категории: Размисли, Осъзнавай | 0 Коментара
снимка за фон: smallbiztrends.com

снимка за фон: smallbiztrends.com

Бъдете отворени към всички форми на изобилие, които вселената ви предлага.

Законът за изобилието

Изобилие означава преливане от любов, радост, щастие, благоденствие, успех, жизненост, смях, щедрост и от всичко добро в живота.

Нашият живот става изобилен, когато сме изпълнени с висшите качества на живота.

Вашето естествено рождено право е да преливате от изобилие, защото такова е Божественото желание за всеки от нас. Само едно нещо може да ви попречи да не получите искрената щедрост на източника вашето съзнание. Потокът на изобилието е насочен към вас, но вашите мисли, убеждения, спомени и ниво на заслуга издигат бариери пред неговото получаване.

Ако в градината си имате красив розов храст, а около него се е увило пълзящо растение, което изсмуква жизнените му сокове, той не притежава изобилие. В момента може да е обсипан с прекрасни рози, но те няма да бъдат заместени от нови, ако не отстраните увивното растение, което препречва потока на жизнената сила. Добрият градинар ще махне растението, което задушава розовия храст, за да може той да продължи да цъфти с красиви рози. Отстраняването на убежденията, които заслужават вашето изобилие, зависи от вас.

 

Духовните закони – Даяна Купър, dianacooper.com

Издателство: Аратрон, aratron.org

Още цитати от любимите ви книги ще откриете в нашата фейсбук страница: МОСТ за книги.

Прочетете още:

Аз не съм това, което ми се случва! Аз съм каквото реша да бъда!

Вие сте магнит и привличате подобното към себе си!

Уверете се, че не сте загубили нещата, които парите не могат да купят!

Акцент на деня…

Убеден съм, че пречките идват, за да измерят колко силно желаеш нещо. (Лидерът, който нямаше титла - Робин Шарма)

Рядко го осъзнаваме. Всъщност, почти никога. И се отказваме. Отказваме се точно в момента, в който сме на прага да осъществим мечтата си, да променим живота си, дa постигнем... себе си. И забравяме, че най-тъмно винаги е, преди да се съмне. Забравяме, че умората и отчаянието, които изпитваме в момента, не са знаци, с които съдбата ни казва да се откажем, а знаци, че даваме най-доброто от себе си. И че единственото, което трябва да направим, е да поемем дъх, да затворим очи... и да продължим. Да не предаваме себе си. Да не се обръщаме назад. Да не гледаме със страх напред. Да се съсредоточим върху момента сега. Върху това да извадим скритите запаси от енергията си. Върху това да се облегнем на вярата си. Върху това да докажем, най-вече на себе си, че сме по-големи и от най-големите камъни, които се появяват по пътя ти. Защото голямата награда идва за тези, които полагат големи усилия. Които поемат голям риск. Които преживяват голяма трансформация. Тези, които избират да не слушат разума, а да чуят сърцето си. Тези, които се отказват да бъдат като другите - "трезвомислещи", "зрели", непоемащи "непремерени рискове" (та, нали ако рискът е премерен, изобщо не е риск!) и избират да бъдат различни, да бъдат себе си. Тези, които се осмеляват да живеят истински...

Откъс от "Минута вдъхновение за всеки ден. 365 урока за живота от книгите"

Автор: Гергана Лабова

Очаквайте през 2018г.

Сподели мнението си